Obavijesti

Sport

Komentari 4

Martić ispala s Igara: Emocije me udaraju, puno sam griješila

Martić ispala s Igara: Emocije me udaraju, puno sam griješila

Pomaknuli su joj meč sa subote na nedjelju zbog obilne kiše, i tada je početak nekoliko puta pomaknut. Ove Olimpijske igre nije išlo, no doživljaj i iskustvo su tu. Na idućima će biti bolje

VIDEO

Hratska tenisačica Petra Martić ispala je s Olimpijskih igara već u prvom kolu. Bolja je bila Španjolka Cristina Bucsa, koja je slavila 2-0 u setovima (6-4, 6-3). Petra je bila nadomak velikog povratka u prvom setu kada je u dramatičnom desetom gemu propustila izjednačiti rezultat i od tog trenutak sve je krenulo nizbrdo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrana na Olimpijskim igrama u Parizu 02:49

Martić je imala problema s ramenom zbog kojeg je nešto slabije odigrala.

- Nije išlo, previše neforsiranih grešaka, a jako solidna igračica s druge strane. Ne daje previše jednostavnih, laganih poena i stvarno je bila dobro raspoložena. Dakle, danas sam jednostavno malo previše grešila - rekla je hrvatska tenisačica koja je imala 22 neprisiljene pogreške i 12 winnera, dva as-servisa i 56 posto ubačaja prvoga servisa.

Martić ima puno iskustva i na Roland Garrosu je nastupala nekolicinu puta. No priznaje da su Olimpijske igre ipak drugačiji osjećaj premda je teren isti.

- Da, ovo je definitivno posebno. Jednostavno, drugačiji je ovaj turnir od ičeg drugog. Iako sam puno puta bila tu i koliko god iskustva imala, jednostavno te malo više emocije udaraju nego na turnirima, gdje igraš samo za sebe. Ali, definitivno, predivno iskustvo - dodala je.

Kaže da su joj Olimpijske igre bile predivno iskustvo, a pokazala je i skromnost.

- Tu su mi dva prijatelja, nitko od rodbine nije stigao, no bila je stvarno super atmosfera. Čula sam svoje ime više puta tijekom meča, tako da je bilo stvarno lijepo igrati. I u Olimpijskom selu mi je odlično, okružena sam vrhunskim sportašima koji su najbolji u svojim sportovima, što će mi stvarno biti nezaboravna uspomena. Nisam se htjela slikati i nametati nikome, drago mi je samo biti u tom okruženju - zaključila je hrvatska tenisačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!