Obavijesti

Show

Komentari 15

Martha Stewart: Žene, ostavite muževe koji varaju! Producent: Pa i vi ste varali svog supruga...

Martha Stewart: Žene, ostavite muževe koji varaju! Producent: Pa i vi ste varali svog supruga...
5

S bivšim suprugom dobila je kćer Alexis Stewart, koja danas ima 59 godina. Nakon razvoda, bila je u vezi s glumcem Anthonyjem Hopkinsom

VIDEO

Američka poduzetnica i kuharica Martha Stewart (83) priznala je da je varala svog bivšeg supruga Andrewa Stewarta u novom Netflixovom dokumentarcu Martha.

Dokumentarac stiže 30. listopada na streaming platformu, a u njemu je otkrila da je varala svog supruga pa je dala i savjet svim udanim ženama koje muževi varaju, navodi People

- Mlade žene, poslušajte moj savjet, ako ste u braku i muž vas počne varati, on je obično go**o. Izađite iz tog braka - rekla je kuharica, ali nije očekivala reakciju koju je dobila. 

- Niste li vi sami u ranim počecima svojeg braka imali aferu? - upitao ju je producent, a ona je odgovorila:

- Jesam, ali mislim da Andy nikada nije znao za to. 

S bivšim suprugom dobila je kćer Alexis Stewart, koja danas ima 59 godina. Nakon razvoda, bila je u vezi s glumcem Anthonyjem Hopkinsom.

Njezin bivši suprug oženio se Marthinom bivšom asistenticom Robyn Fairclough, koja je od njega mlađa 21 godinu, no taj brak nije dugo trajao. Kasnije se oženio Shylom Nelson, s kojom je i dalje u braku.

Podsjetimo, Martha, koja je 2004. provela pet mjeseci u zatvoru zbog zavjere povezane s dionicama, prošle je godine otkrila da je slobodna.

Izjavila je da ima popis muškaraca s kojima bi voljela izlaziti, ali kako mora čekati da njezine prijateljice umru, s obzirom na to da je riječ o muževima prijateljica.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Udala se Anamarija Asanović!
U SPLITU

Udala se Anamarija Asanović!

Poznata modna dizajnerica Anamarija Asanović uplovila je u bračnu luku sa zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem. Prije mjesec dana oženio joj se i brat Antonio u Zadru