Obavijesti
komentari
Mariniranje mesa za roštilj bez greške: Top savjeti stručnjaka
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Slobodno stavljajte sol u pac, ne slušajte stručnjake...
No
Ne, sol isuši meso i kad se speće ono stvrdne jer je presuho od soli
Dk
Nisi ti nikad pacao meso niti roštiljao...
No
Kiklop: vjerivatno puno više od tebe, i radio za krštenja ,i krizme, i za svatove, tako da znam o čemu govorim, i još nesto, što manje začina i dotataka ,ruzmar Prikaži još ↓
Dk
Dragi nemaš ti pojma
No
Hahahahahahahahahahaha
mi
osobno,probala sam svakak. bez soli,tj ak se soli naknadno,nije mi dobro. i strucnjaci mogu rec kaj hoce,ak moje nepce veli da je bolje ak sol ide u pac- ide u Prikaži još ↓
Dk
mihaela to i ja kažem...kakvi stručnjaci
jf
Bez soli je pušiona, carsko pogotovo!
Dk
Da ali ako radiš za svadbe i krstitke onda ne treba soliti jer on je majstor ha ha ha ha ha sve zna
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .