Obavijesti

Show

Komentari 10

Marina za svog suparnika u dvoboju izabrala Borisa...

Marina za svog suparnika u dvoboju izabrala Borisa...
5

Vrativši se s trampe, Jurica je stanarima donio i bokserice, koje su Marina i Ivana prve razgrabile. Marina je na sastanku za duelista izabrala Borisa

VIDEO

Gazda Jurica sazvao je sastanak, na kojem je Marina stanarima rekla protiv koga će se boriti u dvoboju. Prije nego što je otkrila ime, odlučila se obratiti nazočnima.
- Prvo sam mislila da vas malo prestrašim, pa da brojim eci, peci, pec, ali vi znate da to nećete biti vi - obratila se djevojkama i dodala da bi se sve mogle ugledati na složnost muških stanara.
- Borise, tebi bi bilo najpametnije da ti dam ljubav. Na žalost, ovo nisu okolnosti u kojima bih ti mogla dati ljubav, ali bih te mogla naučiti neku lekciju - rekla je Marina izabravši voditelja "Golih vijesti" za svojeg suparnika. Boris je samo rekao da je i očekivao takvu odluku. Njih dvoje su se u posljednje vrijeme često svađali.

RAZGRABLJENE BOKSERICE S TRAMPE
Čim se Jurica vratio s trampe, Ivana ga je pitala je li što popio. Odgovorio je potvrdno. Sve što je Jurica donio, stanari su poslagali na stol, a najviše oduševljenja izazvale su bokserice. Marina je prva počela prebirati po gaćama, a potom i Ivana. Obje su si uzele po primjerak, a Mario je prigovarao zbog toga. Smirio se tek nakon što ga je Petra zagrlila i stavila mu kolač u usta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada