Obavijesti

Sport

Komentari 0

Marija Uglešić brončana na juniorskom SP-u u taekwondou

Marija Uglešić brončana na juniorskom SP-u u taekwondou

Prvog dana Svjetskog juniorskog prvenstva u taekwondou, koje je u korejskom gradu Chuncheonu okupilo više od 900 boraca iz cijelog svijeta,  Hrvatska je osvojila prvu medalju

VIDEO

Kruna prvog dana Svjetskog juniorskog prvenstva u taekwondou što se Hrvatske tiče brončana je medalja Marije Uglešić (TK Marjan) u kategoriji do 59 kg. Na putu do medalje Uglešić je pobijedila predstavnice Velike Britanije (Avu Bet 2-0), Jordana (Fadiu Khifran 2-1) te Italije (Antheu Mangione 2-0). U polufinalu je pobjedu odnijela Iranka Aynaz Nasiri i to tek u trećoj rundi s neriješenim rezultatom 7-7 i težinskom prednosti bodova. 

Pokretanje videa...

Velika Gorica: Doček taekwondaša koji su u Beogradu na europskom prvenstvu osvojili sedam medalja 07:32

Podsjetimo, u slučaju neriješenog rezultata na kraju runde, određeni udarci poput onih iz okreta ili u glavu donose prednost nad protivnikom ukoliko ih nema ili ih ima manji broj.

U utorak su nastupili i Ozana Radić (TK Champion) i Niko Reinić (TK Activ). Radić je u kategoriji do 52 kg nakon dvije pobjede nad predstavnicama Švicarske i Omana, na put do medalje stala Kineskinja Yinuo Xu u četvrtfinalu. Niko Reinić je u kategoriji do 63 kg u prvom kolu, usprkos velikoj želji i trudu, izgubio od Nijemca Asiana Eymena Cavusmana.

Prvenstvo se nastavlja do 6. listopada, a svoj nastup iščekuje još sedamnaest hrvatskih boraca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Dinamo - Monaco 2-0: GOOL!  Baturina igra utakmicu za pamćenje, kakva majstorija
PRIJENOS IZ MAKSIMIRA

UŽIVO Dinamo - Monaco 2-0: GOOL! Baturina igra utakmicu za pamćenje, kakva majstorija

Rog je pokrenuo polukontru 'modrih', a Baturina je, slično kao i kod prvog kola, najprije usporio s loptom, pogledao sve opcije, a pošto ih nije imao puno, sam je završio tu akciju i zabio prekrasan gol lijevom nogom