Obavijesti

Show

Komentari 35

'Marija Cvitanović potroši 40.000 eura na shopping’

'Marija Cvitanović potroši 40.000 eura na shopping’
3

Marko Grubnić razotkriva jetseterice. Otkriva da Snježana Mehun i supruga Igora Cvitanovića na garderobu mogu u danu potrošiti cijelo bogatstvo

VIDEO

Marko Grubnić ustupio nam je ulomke autobiografske knjige “Otkrit ću vam tajnu”, koja izlazi 1. srpnja. Ističe da u njoj baš ništa nije izmišljeno. Modni Mačak otkriva da Snježana Mehun i Marija Cvitanović mogu u danu potrošiti cijelo bogatstvo.
“Marija je žena koja ima vjerojatno jedan od najbogatijih ormara u državi. Ona bez pardona potroši 30.000 ili 40.000 eura na shopping u Parizu”, piše stilist. Suprugu Igora Cvitanovića naziva rođenom koketom.
“Ona je uvijek mila i draga, ali mi se čini da iz Mire tri vraga vire, u pozitivnom smislu, naravno”, ocijenio je Modni Mačak, koji u knjizi opisuje kupnju sa Snježanom Mehun.
“Hummer je brzo gutao kilometre prema našoj meki, Milanu. Nešto od preživjelih lovačkih instinkata u nama defintivno se oslobađa kad krenemo u shopping. Čim smo pošli iz Zagreba, Sneki me pitala jesam li ponio Bibliju, odnosno Vogue s popisom dućana i adresama. Snježana je kupila svašta: čizama, cipela, tenisica, brdo odjeće, uključujući i raskošnu bundu. Našla je sve it komade sezone, pa i Yves Saint Laurent cipele kakve ima Victoria Beckham”, piše Grubnić, kojeg je impresioniralo kako je Snježana uspjela rezervirati stol u restoranima Dolce&Gabbane i Roberta Cavallija.
- Marko je u knjizi iznio svoje viđenje događaja - rekla je Snježana Mehun.


MARKO I JA SE NE DRUŽIMO
Marija Cvitanović nikad nije otkrivala koliko troši na dizajnerske krpice. Tvrdnje Marka Grubnića da je riječ o iznosima od 30.000 do 40.000 eura nije htjela kometirati.
- Uopće ne znam otkud takve informacije. Za šoping mi ne treba pomoć, a s Grubnićem se ne družim - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada