Obavijesti

Sport

Komentari 17

Mamić: Maksimir ne bi ni pretke u grobu inspirirao!

Mamić: Maksimir ne bi ni pretke u grobu inspirirao!
1

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić bio je zadovoljan pobjedom nad Belupom i ugođajem. Žali što tako nije bilo i na Lokomotivi - Hajduk...

VIDEO

Dinamova igra opet nije bila uvjerljiva. Majstorija Miroslava Slepičke je presudila, a Zdravko Mamić bio je zadovoljan utakmicom i ambijentom u Koprivnici.
- Ambijent u Koprivnici me oduševio. Dobro bi bilo za HNLda se igra još više ovakvih utakmica - nahvalio je Mamić domaćine iz Koprivnice, ali i svog trenera krunu Jurčića koji je otišao s punim plijenom kod uvijek neugodnog Slavena.
- U Koprivnici je bilo kao da se igra za spas života. Jurčić je odlično vodio utakmicu u zadnjih 20 minuta. Oduševljen sam njegovom taktikom - rekao je Mamić.
Mamić se osvrnuo i na Dinamovu filijalu Lokomotivu koja ja pred pustim tribinama slavila protiv Hajduka
- Želio bih da se atmosfera iz Koprivnice prenese na Maksimir jer utakmica Lokomotive ne može ni moje pretke u grobu pokrenuti! - slikovito je u svom stilu zaključio Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić