Obavijesti

Show

Komentari 13

Madonna dočekala Mercy i odvela ju u kabala centar

Madonna dočekala Mercy i odvela ju u kabala centar
4

Nedugo nakon što je sletio privatan mlažnjak s Mercy James, Madonna ju je povela da upozna svoju novu religiju. I ostatak obitelji je išao s njima

VIDEO

Mercy James (4) provela je dvanaest sati na letu do Londona i do svoje nove majke. Američka pjevačica Madonna (50) dočekala ju je u zrakoplovnoj luci sa svojom ostalom djecom. Malavijku čiji su slučaj posvajanja pratili svjetski mediji Madonna je ubrzo nakon slijetanja odvela u kabala centar da bi se upoznala s novom religijom. S njima su išli i Lourdes (12), Rocco (8) i David (3) te Madonnin bivši suprug, Guy Ritchie (40). Kako prenose britanski mediji, u centru su proveli sat vremena nakon čega je britanski redatelj odveo sinove u svoj dom u Wiltshireu. Madonna je s Mercy ostala u Londonu upoznavati se. U međuvremenu, Mercyjin otac James Kambewa ne može se pomiriti s gubitkom.
- Moja Mercy je otišla. Madonna je upotrijebila svoj novac i moć, ali moja krv će kolati Mercyjinim venama zauvijek - izjavio je James koji se s "kraljicom popa" borio za skrbništvo nad Mercy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina