Obavijesti

Show

Komentari 1

M. Jovovich: Ne želim da kćer krene mojim stopama

M. Jovovich: Ne želim da kćer krene mojim stopama
1

Milla je počela raditi kao model već sa 12 godina. Takvu budučnost ne želi svojoj kćeri. Želi da joj kćer Ever Gabo proživi normalno djetinjstvo

VIDEO

Manekenka se zavjetovala da neće dopustiti da njezina kći Ever Gabo počne raditi kao dijete jer želi da joj kćer proživi normalno djetinstvo. Ona je, kaže, morala početi raditi sa 12 godina iz financijskih razloga.
- Kao dijete nisam imala novaca jer sam s obitelji imigrirala iz Rusije. Mama je u meni prepoznala talent i željela je da ga iskoristim najviše što mogu. Ever nema nikakvog razloga da tako rano počne raditi. Ustvari, meni je jezovito zapošljavanje djece. Žalim da moje dijete bude što duže dijete, da uči u školi i da polagano otkrije što će u životu voljeti - kazala je Milla Jovovich (34) i nadodala da joj dragocjeno vrijeme s djetetom često kvare fotografi, koji najviše smetaju Ever.
- Polako se navikava na fotografe, ali je i jako ljute. Često govori kako bi im željela razbiti aparate. Ponekad ih ja i ne vidim, ali ih ona zato uoči iz velike udaljenosti - kazala je Milla koja je u braku s redateljem Paulom W. S. Andersonom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije