Obavijesti

Sport

Komentari 4

Luka Modrić pozdravio novu mladu zvijezdu Real Madrida: Došao si nas sve ovdje umiroviti

Luka Modrić pozdravio novu mladu zvijezdu Real Madrida: Došao si nas sve ovdje umiroviti
6

Endrickov transfer dogovoren je još u prosincu 2022., ali je igrač morao napuniti 18 godina da bi se priključio Realu. U lanjskom posjetu klubu najviše ga se dojmio upravo kapetan hrvatske reprezentacije

VIDEO

Brazilski nogometaš Endrick (18) u subotu je i službeno predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida, koji ga je doveo iz Palmeirasa za 47 milijuna eura. Mladi napadač nije skrivao oduševljenje što je potpisao za "kraljeve", a na predstavljanje ga je došlo pozdraviti više od 40 tisuća ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Bernabeu je ovacijama prekidao Modrićev govor, a on obećao: Vidimo se iduće sezone 00:55

- Ne znam kako bih opisao ono što osjećam. Oduvijek sam želio doći ovamo i igrati za Real. Ostvario sam san, ne samo svoj već i svoje obitelji. Ovo je za njih - rekao je nakon predstavljanja. 

Real Madrid unveil Endrick

Kapetan Reala od ove je sezone Luka Modrić (38), koji je na posljednjem treningu "los blancosa" prije odlaska na turneju u SAD izrazio dobrodošlicu brazilskom reprezentativcu. 

Real Madrid unveil Endrick

- Došao si nas sve umiroviti. Samo 18 godina... - kratko je Modrić poručio Endricku, koji se srdačno nasmijao. Još su se lani susrela dvojica nogometaša kada je Endrick došao u posjet madridskom klubu. Štoviše, nakon posjete je priznao da ga se kapetan "vatrenih" najviše dojmio u Realu.

Real Madrid unveil Endrick

- Sve se dogodilo vrlo brzo, kao da sam u snu. Ali najviše se sjećam kad sam ušao u svlačionicu i Modrić mi se obratio. Visio je dres s brojem 10, a on je pokazao na sjedalo do sebe i rekao: 'Broj 9 i broj 10. Tko zna... Sljedeće sezone možda ćeš sjediti pokraj mene.' To mi je zaista ostalo pri srcu. Pomislio sam: 'Čovječe, ako Modrić vjeruje da sam vrijedan nositi broj 9, onda sam ja prava stvar!" - otkrio je oduševljeno za The Players Tribune

International Friendly - Spain v Brazil

Inače, prvak Europe i Španjolske dogovorio je transfer Endricka još 15. prosinca 2022., ali Brazilac je morao napuniti 18 godina da bi došao u klub. Potpisao je ugovor do ljeta 2027. Prošle je sezone odigrao 22 utakmice za Palmeiras i zabio četiri gola, uz dvije asistencije. Za brazilsku reprezentaciju nastupio je 10 puta i zabio triput, a prema Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!