Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Loši tipovi mogu se lako prepoznati na prvom spoju

Loši tipovi mogu se lako prepoznati na prvom spoju
3

Prvi izlazak otkriva mnogo toga, pa možete prilično sigurno znati je li on netko s kime želite provesti ostatak života ili pobjeći od njega

VIDEO

Ako već na prvom sastanku saznate sve o njegovoj bivšoj djevojci, ako se ni na trenutak ne odvaja od čaše ili na kraju večeri ne može pronaći novčanik - bježite koliko vas noge nose. Isto vrijedi i za suprotni spol: ako na prvom izlasku doznate da ona sve radi bolje od vas, ako se neprestano žali ili u prvih nekoliko sati doznate sve sočne detalje njezine biografije, neka vaš prvi sastanak bude i posljednji. Zaista, imaju pravo oni koji strepe nad prvim izlaskom. To je trenutak koji otkriva mnogo toga i na račun kojeg možete  prilično sigurno znati je li on netko s kime želite provesti ostatak života ili netko od koga treba bježati glavom bez obzira. A takve je lako prepoznati. Najvažniji je početak: onaj koji zaista drži do vas, stići će u dogovoreno vrijeme, barem na prvi sastanak. Zakasni li značajno, to znači da vas želi izbaciti iz ravnoteže i od početka postaviti odnos snaga u vlastitu korist ili pokazati da je važniji od vas. Onaj tko je sklon kašnjenju, nudi vam život proveden u vječitom čekanju. Zbog njega ćete propustiti prvih dvadeset minuta svakog filma u kinu, a taj će vjerojatno zakasniti na vlastito vjenčanje. Pustite ga neka kasni negdje drugdje.
Svoju pažnju na prvom sastanku posvetite onom koji je u stanju stići na vrijeme, no dobro otvorite oči i uši jer kašnjenje je prvi znak za uzbunu, ali ne i jedini. Ljubavni život bit će vam lakši prepoznate li odmah gnjavatora, škrca ili razmetljivca.


Njezini problemi su najvažniji na svijetu
Jutros vas je zabolio trbuh, ali to nije ništa u usporedbi s njezinim bolovima. Imate problem s djetetom, ali to nije ni sjena njezinim problemima. Ona nema samopoštovanja pa mora sama sebiti stalno biti PR.

Zaboravio je novčanik u skupom restoranu
Iznenadio vas je odabirom otmjenog (i skupog) restorana, a još više nakon što je došao račun. Izgubio je novčanik i ispričao se rastresenošću, ali ne nasjedajte. Pravi gospodin naći će načina da plati tu večeru.

Ogovaraju oni koji nemaju svoj život
Posebna vrsta gnjavatora jedva će dočekati prvi sastanak da pretrese sve nevažne teme koje se tiču drugih ljudi, znanih i neznanih, posebice onih iz žutog tiska. Sutra će na taj način pričati o vama.

Uporni brbljavci ne primjećuju druge
Ako stvarno nemate sreće, naletjet ćete na onog koji se ne zaustavlja ni sekunde, ni da uzme zraka. Samo je jedan čovjek na planeti, i to je on, pa ne primijećuje ni da pogledom tražite izlaz iz prostorije.

Još se nije riješio bivše
Njegova bivša žena je previše pila, varala ga i zanemarivala djecu. Posvetila se tome da njegov život učini paklom na zemlji ili barem tako on tvrdi, pa tako više puta. Do kraja večeri znat ćete sve o njegovoj bivšoj, a ništa o njemu. Sad zamislite kako bi izgledao zajednički život u kojem bi vas bilo troje. Njemu nije potrebna djevojka nego stručna pomoć i zato izbrišite njegov broj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Dnevni horoskop za petak 18. listopada: Djevicu navečer čeka flert, Rak rješava zaostatke...
ŠTO VAS OČEKUJE DANAS?

Dnevni horoskop za petak 18. listopada: Djevicu navečer čeka flert, Rak rješava zaostatke...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 18. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Milijarder je platio tisuće eura da me pretvori u svoju ženu iz snova, a onda je - nestao'
PROMIJENILA TIJELO

'Milijarder je platio tisuće eura da me pretvori u svoju ženu iz snova, a onda je - nestao'

Upoznala je gospodina X četiri godine ranije, nakon što joj je poslao e-mail u kojem je rekao da je želi rezervirati na sat vremena. Iako više nisu u kontaktu, jako mu je zahvalna