Obavijesti

Sport

Komentari 75

Pamić odbio doći na presicu, psovao je suce na parkiralištu

Pamić odbio doći na presicu, psovao je suce na parkiralištu
1

Ispred svlačionica, na parkiralištu Igor je urlao, psovao sucima sve čega se mogao sjetiti. Bio je ljutit kao rijetko prije. Ulog je bio ogroman, jer finalist će u Europu

VIDEO

Igor Pamić ne može doći na tiskovnu konferenciju. Nije mu dobro od utakmice pa sam došao ja umjesto njega. Još je vruć. Suđenje? Da, ljutiti smo na suca, nismo zadovoljni suđenjem, rekao je pomoćnik Igora Pamića Darko Raić Sudar.

A ispred svlačionica, na parkiralištu Pamić je urlao, psovao sudačkoj trojici sve čega se mogao sjetiti. Bio je ljutit kao rijetko prije. Ulog je bio ogroman, jer finalist će automatski izboriti Europu. Povela je Istra golom Radonjića, igrala dobro, no tad je u igru ušao Andrej Kramarić. Iako zbog ozljede aduktora nije trenirao tri dana, Matjaž Kek nije imao izbora i morao ga je ubaciti u igru. A ovaj mu vratio zabivši dva gola u samo dvije minute.

- Nije nam bilo lako vratiti se nakon šoka i vodstva Istre. Imali smo puno šansi, a na kraju nam se upornost isplatila. Ovo je tek prvo poluvrijeme. Siguran sam da će na uzvratni susret na Aldo Drosinu s nama ići 1500, možda i 2000 navijača i napraviti pravi štimung - kazao je nakon utakmice trener Rijeke Matjaž Kek.

Andrej Kramarić, čini se, posebno je ‘napaljen’ na Igora Pamića. U karijeri je njegovim momčadima zabio devet golova. U Dinamu i Lokomotivi zabio je četiri gola Karlovcu, kojeg je vodio Pamić, a ove sezone, u dresu Rijeke, zabio mu je već pet golova. 

Uzvrat je u srijedu, 26. ožujka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao ih je još ubrzo. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio