A ako radiš? Tko onda cijeli dan priprema te obroke i donosi ti ih na posao?
ČH
Čavoglavi Hrvat
15.6.2016.
Odustani
Napravis si vecer prije i drzis u frizideru na poslu.
ni
nitko.poznat
16.6.2016.
Odustani
Pa sad, jastoge i ostale morske specijalitete ne bi bilo uputno držati u frižideru za sutradan
ČH
Čavoglavi Hrvat
16.6.2016.
Odustani
Moguce je namjestiti tako da taj dan s jastozima i tunom s rostilja pada na neradne dane, pretpostavljam da ne radis 7 dana u tjednu po 9 sati. Ukoliko ne radis
nocne, rakovi s rostilja su za zadnji obrok u danu, pa ga je moguce pojesti kod kuce. U svakom slucaju, tko hoce nade nacin, tko nece nade opravdanje.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .