Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mm
Patlidžani u ploškama preprženi (bez brašna) poslije marinirani sa češnjakom, peršunom i poškropljeni maslinovm uljem, jedan dan ostavljeni u hladnjaku, su sutradan super jesti sa kruhom. Po potrebi dati soli i papra.
mm
Zaboravih, tako pripravjeni su jako dobri i uz roštilj.
tw
mmm djeluje fino moram probati:))
mm
Twinsi, nemoj ih previše zapeći, neka budu sočni. Takvi patlidžani su mi bolji od vrganja, a vrganje obožavam. Uslast!
tw
mmmm vrganji,poslušati ću savijet:))e hvala:))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .