Obavijesti

Sport

Komentari 15

Livaja se vratio nakon gotovo tri mjeseca i zabio dva gola. Gattuso u premijeri sredio Velež

Livaja se vratio nakon gotovo tri mjeseca i zabio dva gola. Gattuso u premijeri sredio Velež

HAJDUK - VELEŽ 3-0 Nakon tjedan dana rada trener Hajduka Gennaro Gattuso dao je priliku igračima da odigraju po poluvrijeme protiv Veleža. Zaigrala su 22 igrača, a Hajduk je slavio s uvjerljivih 3-0

Hajduk je na Poljudu odigrao prvi pripremni susret pod komandom novog trenera Gennara Gattusa, bijeli su u prijateljskom ogledu koji je bio zatvoren za javnost i medije na pomoćnom terenu slavili protiv mostarskog prvoligaša Veleža 3-0. Strijelci za Hajduk bili su Durdov te dva puta Livaja, a oba sastava su igrali u trening opremi.

Pokretanje videa...

Trening Hajduka 00:36

Hajduk je u prvom poluvremenu  zaigrao u sastavu: Kalinić, Hrgović, Uremović, Šarlija, Melnjak, Jurak, Capan, Kalik, Brajković, Sahiti, Antunović, dok su u drugom dijelu zaigrali: Lučić, Moufi, Elez, Prpić, Diallo, Krovinović, Skoko, Ćubelić, Durdov, Šošić, Livaja.

Prvih 45 minuta završilo je bez pogodaka uz tri dobre prilike Bijelih te jednu šansu koju su kreirali gosti. Na početku drugog dijela Bruno Durdov doveo je Hajduk u vodstvo nakon asistencije Madžida Šošića koji ga je lijepo pogodio na drugoj stativi, a mladi krilni napadač je pravovremeno utrčao i pospremio loptu u mrežu.

Marko Livaja povećao je rezultat na 2:0 u 74. minuti preciznim udarcem s bijele točke. Sudac Karlo Marić na jedanaesterac je pokazao nakon što je u prethodnoj akciji branič Veleža igrao rukom u svom šesnaestercu nakon ubačaja Moufija. Livaja je posljednju utakmicu igrao još početkom travnja u porazu protiv Dinama na Poljudu.

Konačan rezultat stigao je već u sljedećem napadu, Noa Skoko oštro je ubacio pred vrata, a Livaja laganim dodirom iz blizine skrenuo loptu u mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15
Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'
FEŠTA NA POLJUDU

Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'

Bila je to vrlo uzbudljiva i neizvjesna utakmica pred 22.784 gledatelja, a junak Splićana postao je Niko Sigur koji je zabio u 76. minuti nakon asistencije Melnjaka. Hajduk je pobjegao Rijeci i Dinamu