Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Lisnati prutići s pršutom idealni su za filmske večeri na kauču

Lisnati prutići s pršutom idealni su za filmske večeri na kauču

Premažite trake tijesta jajetom istučenim sa žličicom vode. Na svaki komad tijesta stavite po traku pršuta. Zavrnite svaki komad kako ih budete stavljali u posudu za pečenje

VIDEO

Priprema:

Razvaljajte tijesto na pobrašnjenoj površini u kvadrat. Narežite ga na trake široke malo više od centimetra. Premažite trake tijesta jajetom istučenim sa žličicom vode. Na svaki komad tijesta stavite po traku pršuta. Zavrnite svaki komad kako ih budete stavljali u posudu za pečenje. Izložene dijelove tijesta obilno premažite jajetom te ih pospite mješavinom začina (kadulja, mažuran, bosiljak i origano). Pecite ih 20 minuta ili dok ne postanu zlatno-smeđi. Nakon što ih izvadite iz pećnice, premažite prutiće rastopljenim maslacem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Torta od pršuta i slanine, buketi bez cvijeća 01:39

Sastojci:

10 kriška pršuta, 100 g maslaca, paket tijesta za savijače, mješavina suhih začina, 1 jaje

Slatko prženo mlijeko: Recept koji obožavaju španjolske bake
Slatko prženo mlijeko: Recept koji obožavaju španjolske bake

Broj osoba: 3

Priprema: 30 minuta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan
Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj