"Fini" restorani? Jel su to ona mista di bezobrazno deru goste za izdrkavanje po pjatu i ostale preseranse. BTJ otkad su počeli s kulinarskim preseravanjima po TV-u, cijena hobota na pešksriji otišla dobro priko 100kn po kili. A do jučer nisu znali koliko ima krakova...o običnom govoru na salatu u nekom "finom" restoranu, bolje i ne pričati
octopuss
07.5.2022.
Odustani
Da, ali zato se kuhari sada zovu "chefovi"!:-)
an
antimunjenih
09.5.2022.
Odustani
Hoba u opatiji 140 a sipa 160 kn. Govorim o peskariji a lignje ti necu spominat.
Dk
Deaktivirani korisnik
12.5.2022.
Odustani
sve je došlo precijenjeno nemoš ni u restoran više ić
devastirani
03.6.2022.
Odustani
A neki su kod nas preimenovali pileći paprikaš u žgvacet i poduplali cijenu...
an
antimunjenih
03.6.2022.
Odustani
U Zadru pulister kosta 130 kn.kg. za one koji neznaju sto je to ,domaci pjetao izlezen od jaja kvocke a ne dohranjivan iz inkubatora.
žg
žgvacet
03.6.2022.
Odustani
@devastirani gle, nisam siguran da se radi o "preimenovanju" već prije o tome da se u nekim dijelovima Hrvatske kaže ovako, a u ne
kim onako. A i nisam siguran da je riječ baš o totalno istom jelu. Prije bi se reklo da su se neki "uništeni" preimenovali u "devastirani", pa sad kajaku.😚
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .