Obavijesti
komentari
Lijepo ponašanje: 25 stvari koje se ne rade u finim restoranima
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

žg
"Fini" restorani? Jel su to ona mista di bezobrazno deru goste za izdrkavanje po pjatu i ostale preseranse. BTJ otkad su počeli s kulinarskim preseravanjima po TV-u, cijena hobota na pešksriji otišla dobro priko 100kn po kili. A do jučer nisu znali koliko ima krakova...o običnom govoru na salatu u nekom "finom" restoranu, bolje i ne pričati
octopuss
Da, ali zato se kuhari sada zovu "chefovi"!:-)
an
Hoba u opatiji 140 a sipa 160 kn. Govorim o peskariji a lignje ti necu spominat.
Dk
sve je došlo precijenjeno nemoš ni u restoran više ić
devastirani
A neki su kod nas preimenovali pileći paprikaš u žgvacet i poduplali cijenu...
an
U Zadru pulister kosta 130 kn.kg. za one koji neznaju sto je to ,domaci pjetao izlezen od jaja kvocke a ne dohranjivan iz inkubatora.
žg
@devastirani gle, nisam siguran da se radi o "preimenovanju" već prije o tome da se u nekim dijelovima Hrvatske kaže ovako, a u ne Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .