Obavijesti

Sport

Komentari 11

Liga prvaka: Zagreb čudesnim drugim dijelom pomeo Ruse...

Liga prvaka: Zagreb čudesnim drugim dijelom pomeo Ruse...
1

Zagreb je na gostovanju kod St. Petersburga gubio prvi dio 16-15. U drugom dijelu su zabili 20 komada, a primili samo osam za 35-24 pobjedu u 3. kolu Lige prvaka...

VIDEO

Rukometaši Croatia osiguranje Zagreb fantastičnom su predstavom slavili u 3. kolu Lige prvaka. Momčad Borisa Dvoršeka suvereno se prošetala kod St. Petersburga pobijedivši 35-24.

No nije tako izgledalo nakon prvog poluvremena. Rusi su imali 16-15, bila je to tijesna utakmica. U drugom dijelu kao da je na parket izašla neka druga momčad Zagreba. Zabili su Zagrebaši 20 komada u pola sata, a primili su tek 8 golova.

- U početku smo bili u grču, to nas prati dulje vrijeme. Ali u poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da više nema zezancije i da ćemo furiozno krenuti. Trebali smo tako igrati i u prvom poluvremenu. Puno nam znači ova pobjeda uoči Veszprema - rekao je rukometaš Zagreba, Ante Kaleb.

Zagreb je u prvom kolu Lige prvaka pobijedio Celje, potom je izgubio na gostovanju kod Zaporožja u Ukrajini da bi sad u Rusiji izborio vrijednu pobjedu u elitnom rukometnom natjecanju.

- Morali smo dobiti, objektivno smo bolji od St. Petersburga iako smo u prvom dijelu bili u grču. Napad je bio dobar, ali obrana nije funkcionirala u prvom poluvremenu. U drugom je sve sjelo na svoje mjesto. To je bila naša prava igra. Vrlo bitna pobjeda koja će nas jako dići - rekao je trener Zagreba, Boris Dvoršek.

Sljedeću utakmicu Lige prvaka Zagreb igra kod kuće protiv mađarskog Veszprema.

Motor se odvezao do pobjede: Zagrebu tijesni poraz u finišu

Liga prvaka, 3. kolo:

  • St. Petersburg - CO Zagreb 24-35
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!