Obavijesti
članak
Znate li zašto švicarski sirevi imaju rupe? 'Kriva' je bakterija
Komentari 5
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

muf (|)
Zato jer je netko gurao k u sir dok je bio još mekan.
ma
dobar je sir ali nema do naseg paskog sira
Roy Ban
Lako je napravit sir sa rupama, najprije se naprave rupe pa se onda oko njih popuni sirom.
ßißavac
Ako niste sigurni, odnesite rupe na analizu. 😀
Kokolo Moj
CIJEPITI sir pod hitno!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .