Margarin više ne koristim u pripremi kolača ima jedno 10 godina. Isključivo maslac a mi ipak ne znamo što proizvođači "mute" kao maslac. Probala sam vrhnje za kuhanje marke "Tonka" - bolje je nego Dukatovo koje zna biti vodnjikavo (kao da su isprali kazane i ulijevali u tetrapak).
Dk
Deaktivirani korisnik
29.9.2017.
To isto i ja mislin....sve su to njihove mucke i kemije....ne virujen in ja nista....a za Dukat ziva istina, voda in je vrhnje...ko mliko od 0,2 %
povijest činjenica
29.9.2017.
Pa i onaj Buddy Valastro "Cake Boss" koristi maslac ako radi torte za svoju obitelj a za druge - neku industrijsku masnoću bijele boje. Nešto teksture kao - svi
njska mast samo što ni je zdrava kao naša slavonska "mašćoba" kak vele zlovenci.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
29.9.2017.
Svinjska mašćoba je dusu dala umisto ulja....domaca naravno...a ovo po ducanima,posebno za nase istocno trziste je rasadnik rakova i bolestina
povijest činjenica
29.9.2017.
Naravno a svi kolači po svadbama i keksi po policama trgovina su od nezdravih masnoća pa eto... opet nam se zalomi da kupimo koji put.
c1
champion_1
29.9.2017.
tonka ima vjerojatno najbolje mliječne proizvode u državi, a njihovo trajno mlijeko 2.8% mm tonka plavi tetrapak je bez konkurencije najbolje u klasi.
povijest činjenica
29.9.2017.
Slažem se, sve što sam do sada probala od Tonke - preukusno.
c1
champion_1
29.9.2017.
ja ga kupujem za 4.99 kn/l već par mjeseci je na akciji.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .