Moda korištenja maslinovog ulja na kome se peče sve i svašta je došla iz američke kuhinje koja ne postoji. SVI njihovi specijaliteti su uzeti iz tradicije nasel
jenika. Naprosto je svetogrđe peći nešto na ekstra djevičanskom ulju koje gubi najkvalitetnije sastojke na 90 stupnjva. Peče se na biljnim uljima ili čak i masti, u zadnje vrijeme vurćim zrakom a maslinovim uljem se premazuje nakon pečenja kad ono pušta svoju aromu. To se odnosi na sva ulja koja se dobivaju hladnim prešanjem.
Prikaži još ↓
Piver
14.11.2022.
Odustani
americki clanak opet... biljno ulje u prijevodu znaci ustvari ulje od soje koje je u americi najjeftinije i najzastupljenije u trgovinama ali je zato i najgore
..
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
14.11.2022.
Odustani
Najlakše mi je procijeniti na kosi kad ju namažem uljem i omotam oko figara, pa fino kad se spuši iz kose to bi trebala biti točka dimljenja za ispeći nešto na
tavi. Znači ne zagrijavati tavu iznad te temperature na figaru.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .