Obavijesti
članak
Zlatna pravila kuhanja najbolje tjestenine: Ne lomite špagete!
Komentari 17
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

To
Ne znam kako su ljudi kuvali manistru bez ovog članka.
GOGA SPLIT
Ajde hvala Bogu, eto i ja cu danas po prvi put skuhati spagete, dobro mi dosao ovaj clanak!❤😅😅😅
Dk
Kad pocne lagano kljucat voda sli i malo ulja i špagete ,kuham da budu aldente ,procjedim isperam malo pod hladnom vodom i bacim na tavu gdje se otopilo malo ma Prikaži još ↓
MOC JE U ZNANJU
E velike nauke., 😛🤣🤣🤣
da
Ja špagete moram prepoloviti bar jednom na pola
VOLBEAT
1-ne stavljam, 2-uvijek stavim vrelu vodu iz kuhala sol u luncu, 3-rečeno pod 2, 4-smanjim, ali ne previše jer pokipi, 5-ok, 6-normalno da moraš testirati, 7-no Prikaži još ↓
na
nije tesko
Gazer
Ja jos ne znam skuhat spagete.Mozda budem naucio jedan dan.Vise volim jesti druge stvari.Znam svasta skuhat.
strikan3
Kuham pene ili pipe i nemam problema.
24puta...
Nije nauka ali tko voli paštu onda su to jako bitni detalji. Kod nas u restoranima naročito oni u sklopu hotela je teško naći paštu al dente, o umacima da ne g Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .