Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Ženstvene duge haljine koje će izazvati samo komplimente

Ženstvene duge haljine koje će izazvati samo komplimente
8

Ljeti će se žene osjećati laganije i ženstvenije jer je izbor haljina koje se navlače u jednom potezu stvarno velik. Boje su jake i intenzivne, a mogu biti i neutralne ili pak prošarane uzrocima

VIDEO

Neke su krojeva kakve su nosile naše bake, neke su moderne, bez rukava, čipkaste, neke pak s pufastim ili komotnijim rukavima, ali sve do jedne idealne su za - ljeto. Lagane i prozračne pamučne, satenske ili viskozne haljine ne padaju teško, lepršaju oko nas kad nam je vruće i nešto je najugodnije na tijelu što nam stoji u toplijim danima. Prikladne su za aktualne gradske sparine jer nisu uz tijelo, omogućuju koži da diše, stilski su privlačne i definitivno vrlo "chic".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Preminula je modna ikona Iris Apfel: Imala je 102 godine 00:49

Bez obzira na to kako nam pristaju, za neke elegantnije varijante uvečer ili samo neku važniju kavu, možemo ih stisnuti remenom ili vrpcom u struku, a na posao, pogotovo ako radite u uredu, možemo ih nositi ovako ležerno i bez pitanja vidi li se nešto ispod.

Jednako su poželjne za kavu s prijateljicama ili običan obiteljski ručak. Dovoljno su udobne da se u njima može provesti cijeli dan.

Posebne naušnice u obliku cvijeta okupane tonom sunca
Posebne naušnice u obliku cvijeta okupane tonom sunca

Ljeti će se žene osjećati laganije i ženstvenije jer je izbor haljina koje se navlače u jednom potezu stvarno velik. Boje su jake i intenzivne, a mogu biti i neutralne ili pak prošarane uzrocima. Izrezi su od V-izreza do okruglog, mogu biti čak i na kopčanje ili vezanje. Ako naiđete na one bez rukava ili s otvorom preko ramena, uvijek uz sebe imajte vesticu ili lagani sako za ogrnuti.

Već nekoliko sezona maksi siluete uporno vladaju modnom scenom i potpuno su zasjenile nešto kraće varijante koje čekaju svoju priliku u ormaru, a trenutno je najdominantnija takozvana balon silueta. Neprimijećene definitivno neće biti ni haljine u boho stilu, s volanima, kao i bijele nalik na vjenčanicu koje će izdužiti figuru i od vas učiniti božicu ljeta.

storyeditor/2024-07-29/hmgoepprod__2_.jfif

Osim na sandale, ove će haljine biti najupečatljivije na platformu, no ako baš želite pojednostaviti stil, na noge možete nataknuti i obične japanke. Želite li ovakvu haljinu odjenuti na neku svečanost, pobrinite se da je ipak "ukrasite" s malo glamuroznijim accessorizeom. Odaberite zlatnu ili srebrnu torbicu, elegantne štikle na petu i ne štedite na bliještećem nakitu - od ring narukvica do dugačkih lančića i upečatljivih naušnica. 

Ulovi sa sniženja: Pronašli smo top 5 haljina za do 20 eura
Ulovi sa sniženja: Pronašli smo top 5 haljina za do 20 eura

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Vage će netko  jako iznevjeriti
Od 8. do 14. rujna

Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Vage će netko jako iznevjeriti

Vodenjacima će u središtu pozornosti biti rješavanje nasljedstva, stanja na bankovnom računu i posjeda nad tuđom imovinom. Imat će dovoljno snage da istodobno rade na nekoliko poslova i privedu ih kraju
Dnevni horoskop za nedjelju 8. rujna: Ovan mora paziti što govori, Vage čeka nova ljubav...
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za nedjelju 8. rujna: Ovan mora paziti što govori, Vage čeka nova ljubav...

Pročitajte dnevni horoskop za nedjelju 8. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje