Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Zašto neke žene stalno privlače loše muškarce? Evo tri razloga

Zašto neke žene stalno privlače loše muškarce? Evo tri razloga

Neke žene kao da konstantno privlači tip muškarca koji zapravo nije dobar za nju, radi se zapravo o kombinaciji karaktera koji se time na neki način nadopunjuju

VIDEO

Neke žene privlače narcisi, koji su u principu jedna od najgorih vrsta ljudi za vezu, ljubav i druženje. Oni često uništavaju samopouzdanje bliskih osoba, čineći da se osjećaju loše, nesigurno i kao da što god učinili nije dovoljno dobro.

Ako primijetite da se baš ova vrsta loših tipova neprestano veže uz vas, to nije slučajno. Naime, slaže se to s vašim karakterom - evo kako.

1. Brižna priroda

Naravno, nema ništa loše u tome da ponudite pomoć onome kome je potrebna. Međutim, ako se u svakoj svojoj vezi postavite kao spasitelj, to je nešto sasvim drugo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dupla ljubav, identične blizanke u vezi s blizancima: 'Nekad se zabunimo' 00:42

Ako ste ovu osobinu primijetili kod sebe, budite uvjereni da je to razlog što privlačite narcise.

Ovakvi muškarci traže žene koje su spremne biti u sjeni i pustiti njih da dominiraju, istovremeno im pomažući da se istaknu i zadobiju poštovanje drugih. Imajte na umu da narcisi ne znaju što je ravnopravnost. Za njih je vaša uloga da budete 'niže', u njihovoj službi.

2. Privlači vas 'glamurozan' način života

Nije rijetkost da ženu zavede način života narcisa. U većini slučajeva, on će se izdvojiti iz gomile, imati interesantno društvo i naizgled voditi zanimljiv, ispunjen život o kojem mnogi mogu samo sanjati.

Ove stvari muškarci nikako ne žele čuti - ni od žene koju vole
Ove stvari muškarci nikako ne žele čuti - ni od žene koju vole

Nije iznenađenje što takve karizmatične ličnosti privlače druge, a ispostavi se da su narcisi. Razmislite, većina poznatih – glumaca i pjevača, okarakterizirana je kao veliki narcisi. Međutim, problem nastaje ako žena postane ovisna o ovom načinu života, zbog čega ne može prekinuti vezu s takvim toksičnim muškarcem.

Pretty young woman resting on the bed at home

3. Pretjerano ste empatični

Osobe s jakim osjećajem empatije omiljene su žrtve narcisa. Dok će naivni partner uvjeravati sebe da narcisu samo treba dati još jednu šansu da se popravi, ovaj će nastaviti sa svojim ponašanjem.

'Imam 47 godina i izlazim samo s dvostruko mlađim dečkima'
'Imam 47 godina i izlazim samo s dvostruko mlađim dečkima'

Narcisi su svjesni s kim imaju posla i vješto skrivaju svoje pravo lice dok takvu, suosjećajnu osobu, ne uhvate u svoju mrežu. Pošto je takvoj ženi teško prekinuti, partner će joj uzimati energiju dok je potpuno ne uništi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Jeste li se prepoznali? Top 15 znakova da ste loši u krevetu
KAKAV STE LJUBAVNIK?

Jeste li se prepoznali? Top 15 znakova da ste loši u krevetu

Procjenjujete li uspješnost spolnog odnosa prema tome koliko je orgazma imao svatko od vas, promašili ste skroz poantu svega. Seks je cijelo putovanje, a ne samo stizanje do cilja

Stalno tresete nogom? Stanje se može pogoršati ako se ne liječi
NEOBIČAN POREMEĆAJ

Stalno tresete nogom? Stanje se može pogoršati ako se ne liječi

Zbog ovog sindroma možete imati poteškoća sa spavanjem ili duljim sjedenjem, poput sjedenja u kinu ili automobilu. Ako se ne liječi, stanje se može pogoršati