Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Zaručnikova prijateljica priznala mladoj: 'Tvoj muž i ja ćemo biti skupa. On je moja srodna duša '

Zaručnikova prijateljica priznala mladoj: 'Tvoj muž  i ja ćemo biti skupa. On je moja srodna duša '

Mlada je ostavljena u "najgoroj noćnoj mori svake žene" nakon što je njegova prijateljica, koju je ona pozvala da joj bude djeveruša, priznala ljubav njenom zaručniku

VIDEO

Mnogi ljudi jedva čeka dan kada će zamoliti svog najboljeg prijatelja da stane uz njih kad izgovore sudbonosno 'da', ali zamislite da je taj poseban trenutak pokvaren izdajom. U ovom slučaju, to je mladoj okrenulo cijeli život naopačke.

Naime, njen zaručnik George ima prijateljicu koja se zove Ellie i druže se još od vrtića. Stoga je, kad je došao dan njegova vjenčanja, želio da ona bude dio toga i da ima posebnu ulogu pa je tako mlada nju učinila svojom djeverušom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Slavonska svadba 00:57

No, mladenka je ostala užasnuta nakon što su joj poslane glasovne poruke koje su otkrile da je njezina djeveruša Ellie zaljubljena u njezina zaručnika.

- Prije vjenčanja netko mi je poslao snimku na kojoj Ellie priznaje svoju ljubav prema Georgeu. Govorila je da su srodne duše i koliko ga voli te kako on i njegova buduća mladenka nisu suđeni da budu zajedno - ispričala je očajna mladenka.

Ona je nakon tog saznanja popričala sa svojim budućim mužem, na što je on krenuo braniti Ellie i razuvjeravati svoju zaručnicu "da mu se ona ne sviđa na takav način".

Mladenka dopustila mužu da spava s njezinom prijateljicom prve bračne noći: 'Zabavno je!'
Mladenka dopustila mužu da spava s njezinom prijateljicom prve bračne noći: 'Zabavno je!'

George je navodno govorio o tome koliko je Ellie važna njemu i njegovoj obitelji - unatoč tome što je mladenka inzistirala da više ne bi trebala biti dio vjenčanja.

- Ako nema Ellie, neće biti ni vjenčanja - rekao je svojoj mladenki na telefon.

Korisnici na TikToku su odmah reagirali:

- Ne bih dopustila svom mužu ili budućem mužu da potkopa moje osjećaje na taj način, jer će se to provući kroz cijeli brak. Niti jedna žena izvan njegove obitelji ne bi se trebala držati iznad njegove žene u bilo kojem pogledu, što god .To mi je suludo - rekla je jedna korisnica.

- I on i Ellie su hodajući "red flag". Neka imaju jedno drugo - prenosi Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti
Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Vage će netko  jako iznevjeriti
Od 8. do 14. rujna

Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Vage će netko jako iznevjeriti

Vodenjacima će u središtu pozornosti biti rješavanje nasljedstva, stanja na bankovnom računu i posjeda nad tuđom imovinom. Imat će dovoljno snage da istodobno rade na nekoliko poslova i privedu ih kraju