Ploča za pečenje svake večeri se čisti, pokazuje ovaj zaposlenik i to poprilično razrađenom metodom i uz pomoć vode s kojom uspijevaju skinuti i najtvrdokornije mrlje
Zaposlenik McDonald'sa otkrio kako čiste ploču na kojoj se cijeli dan peku hamburgeri
McDonaldov zaposlenik Josiah Kim otkrio je u videima na TikToku kako na kraju dana izgledaju ploče za pečenje i čime ih čisti.
POGLEDAJTE VIDEO: Najbolji hamburgeri u Hrvatskoj
Pokretanje videa...
Njegovi su videozapisi postali viralni, mnogi se se ljudi užasnuli nakupljenom masnoćom, dok su drugi bili zadovoljni vidjevši koliko pažnje se ulaže u njihovo čišćenje.
Josiah je fanovima pokazao točno kako riba, četka i pere ploču za pečenje mesa.
Prvo koristi strugač za uklanjanje smeđih ostataka goveđeg mesa i masti, pa nakon toga 'deglazira' još vrući roštilj tako da ga polije vodom i ukloni sve tvrdokorne komadiće tih ostataka.
Dok voda kipi na vrućoj površini roštilja, i zadnji ostaci masnoće se tope, a on ih struže uz pomoć lopatice.
Potom koristi posebno sredstvo za čišćenje roštilja, i raspoređuje ga po cijeloj površini, koja je sad već vidno čišća.
Zatim koristi gumicu koja skida i posljednje velike komade mesa i masti. Potom još dva puta polijeva roštilj čistom vodom i lopaticom koja ima gumicu na vrhu i struže ostatke s površine grilla. Voda sad već svaki puta izgleda sve bistrije.
Na kraju tog postupka, Josiah je pokazao kako roštilj izgleda puno čišće, iako je ostalo nekoliko tvrdoglavih masnih mrlja, koje potom pere do kraja.
I dok su mnogi prilično zadovoljni time kako roštilj na kraju izgleda čisto, ima i drugačijih komentara. Tako jedan korisnik Tik Toka piše kako mu je drago što je vegetarijanac.
- Ti alati ne izgledaju baš efikasno - piše drugi komentator.
No roštilj na kraju izgleda čisto, pa mnogi kažu da ih tješi to što sada vide da se roštilj ipak dobro čisti na kraju dana.
- Ne znam uopće zašto sam ovo odlučio pogledati do kraja, jer izgleda grozno - zaključio je jedan od komentatora.
- Zapravo je i vrlo duhovito - dodaje drugi, a prenosi The Sun.