Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Zagorske lazanje s mlincima

Zagorske lazanje s mlincima

Vatrostalnu posudu namastite svinjskom masti pa rasporedite tanki sloj umaka, zatim položite red mlinaca, a na njih umak, piletinu i dio parmezana. Ponavljajte dok vam ne postane sastojaka

Priprema:

Popržite luk pa dodajte naribanu mrkvu, narezano meso i kratko pirjajte. Dodajte vrhnje za kuhanje i ostavite neka se pirja dok se ne zgusne. Dodajte narezani kopar. Zagrijte maslac i dodajte brašno pa pirjajte dok brašno ne potamni. Maknite s vatre i ulijte mlijeko pa uz miješanje zakuhajte, a onda na laganoj vatri kuhajte dok umak ne postane kremast. Umiješajte naribani parmezan i začinite. Vatrostalnu posudu namastite svinjskom masti pa rasporedite tanki sloj umaka, zatim položite red mlinaca, a na njih umak, piletinu i dio parmezana. Ponavljajte dok vam ne postane sastojaka tako da završite piletinom, umakom i parmezanom. Sve nakapajte otopljenim maslacem pa pecite na 200°C oko 40 min.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Iznenadili smo Baby Lasagnu lazanjem uoči Eurosonga 00:57

Sastojci:

500 g mlinaca, 500 g puretine, vezica kopra, 200 ml vrhnja, sol, papar, glavica luka, 1 mrkva, 150 g parmezana, žlica otopljenog maslaca. Umak: 30 g maslaca, 3 žlice brašna, 6 dl mlijeka, 60 g parmezana, muškatni oraščić

Ukusna piletina s maslinama i tjesteninom za obiteljski ručak
Ukusna piletina s maslinama i tjesteninom za obiteljski ručak

Broj osoba: 2

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47