Za sve prilike: Roba koju svaka žena mora imati u svom ormaru | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Za sve prilike: Roba koju svaka žena mora imati u svom ormaru

Za sve prilike: Roba koju svaka žena mora imati u svom ormaru

Od klasičnog balonera do haljine koja laska silueti, neke je komade u ormaru potrebno imati, isplate se kroz sezone, pa čak i godine. S njima ćete uvijek imati nešto za obući

VIDEO

Neke se stvari isplati čuvati, a i pronaći na eventualnom sniženju i bolje kvalitete. Ovo su ujedno komadi koji se mogu uključiti i u kapsula-garderobu, koja nudi manje stvari, ali s više kombinacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Haljina od novina 01:08

Mala crna haljina

To je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Savršena za različite prigode - od formalnih događaja do večernjih izlazaka, a i laska svakoj silueti. Dizajneri se igraju strukturama i sitnim detaljima te mala crna haljina može biti pravo umjetničko djelo ili samozatajna kulisa za lijepi outfit. Praktična je i stilski, možemo je kombinirati s raznim detaljima, cipelama i nakitom.

Traperice ravnog kroja

Iako su svako malo u trendu razne forme, ipak su one ravne sigurne u svakoj sezoni.

Želiš top second hand komade? Maja ima društvenu mrežu za to
Želiš top second hand komade? Maja ima društvenu mrežu za to

Neka budu visokog struka jer time noge djeluju duže, a i ugodnije su za razne modne kombinacije – od kratke bluze do dužeg sakoa.  

Kvalitetan baloner

Ovo je apsolutni klasik među gornjim komadima, funkcionira svake sezone. Ide solo ili slojevito, uz neki prsluk ili sako. Birajte kvalitetne materijale i klasične krojeve koji će trajati godinama.

Za urbanu romantiku: Slatka ogrlica s motivom zlatnog srca
Za urbanu romantiku: Slatka ogrlica s motivom zlatnog srca

Neutralne boje poput crne, sive ili bež lako se kombiniraju s različitim odjevnim komadima i uklope u brojne trendove.

Statement naušnice

Naušnice atraktivne boje ili dizajna mogu dodati zanimljiv stilski okvir bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Nabavite statement naušnice s bogatim detaljima ili neobičnim oblicima koje će privući pažnju.

Kratka jakna od trapera: Retro komad koji ide i na crnu haljinu
Kratka jakna od trapera: Retro komad koji ide i na crnu haljinu

Jednostavna bijela košulja

Bijela košulja je klasičan komad odjeće koji može izgledati izuzetno elegantno, 'clean' i minimalistički. Nosite je s trapericama za ležeran izgled ili ispod sakoa za formalnije prigode.

Zanimljiva manja torba

Torbica je ne samo funkcionalan dodatak, već i stilski pečat. Ako je sve drugo neutralno, birajte torbicu koja ima poseban dizajn ili je od nekog neočekivanog materijala. Ona će uvijek 'spasiti' kombinaciju.

Elegantne cipele s potpeticom

Dobar par cipela s potpeticom uvijek je tražen - salonke su modeli koje treba imati. Barem jedan ili više njih, u raznim bojama, a one koje žele jednostavnost čuvat će bež i crni model. U moru dizajna cipela od kojih su neke super neugledne, ove laskaju nozi, čine je vitkom.

Nešto crveno

Jarka nijansa ili bordo i sve između – kad dođe trenutak da treba izgledati posebno i atraktivno, ova je boja pobjednik.

Bez obzira je li riječ o zavodljivom outfitu ili pak posebnoj prigodi, crvena je boja koju je dobro imati na nekoj haljini, odijelu ili barem torbici i cipelama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Ima 102 godine i otkrila je tajnu dugovječnosti: Evo što nikad ne jede, a tu je i njen jelovnik
NJEGUJE TRI ZDRAVE NAVIKE

Ima 102 godine i otkrila je tajnu dugovječnosti: Evo što nikad ne jede, a tu je i njen jelovnik

Tajna njezine dugovječnosti je puno tjelovježbe i pesketarijanska prehrana, ali postoje i još neke stvari za koje ona tvrdi da su joj produljile život, a nemaju veze sa zdravim načinom života
Ovo su najdvoličniji horoskopski znakovi: Ništa im ne vjerujte!
JEDAN ČOVJEK - DVA LICA

Ovo su najdvoličniji horoskopski znakovi: Ništa im ne vjerujte!

Ovim znakovima je jako teško biti otvoren i iskren s ljudima oko sebe. Oni jednostavno tako funkcioniraju - navikli su dobiti što žele laganjem i manipuliranjem i drugačije ne znaju