Obavijesti
komentari
Za sočnost se vratina i lungić drže dva dana u finoj marinadi
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Neću ih nikako držati u marinadi i bit će sočni, bit je u vatri i načinu pečenja a vi fantazirajte...
adeneznam
Upravo tako, hoće ispod peke, ražnju, na žici, tanjuru..sve kvazi kuhari danas po svijetu.
MM
Upravo to . Kad zamazu kojekakvim zacinima samo sakrivaju sumnjivo meso kakvo god bilo .
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .