Obavijesti
članak
Za savršenu puricu: Otkrivamo kako će ispasti sočna i slasna
Komentari 4
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

iinvidico
Zagorska purica koja se pasla.. tko ju nije probao nema pojma kaj je prava purica 😋.. sa domacim mlincima.. i casa domace grasevine kak bi rekla jedna kolegica Prikaži još ↓
StjepanValjak
što niža temperatura meso je suše,jer je i pečenje duže,idealna unutarnja temperatura mesa purana je 90 celzijusa,tako piše na termometru,a za ostalo pogledajte Prikaži još ↓
octopuss
A ako nemam puricu, već odmrznutu sarmu?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .