![Za prste polizati: Recept za bakalar s kuhanim krumpirom](https://img.24sata.hr/TT4_lH7Eac-fZ70bhBOs7235Xgc=/1183x793:2997x2001/414x267/media/images/2016-50/pxl_111209_761.jpg)
DOBRO BIRAJTE Na pakiranju zamrznutog bakalara treba pisati latinski naziv Gadus morhua i samo je to pravi bakalar. Pollachius virens je njegov rođak crna kolja
Lifestyle
Komentari 6DOBRO BIRAJTE Na pakiranju zamrznutog bakalara treba pisati latinski naziv Gadus morhua i samo je to pravi bakalar. Pollachius virens je njegov rođak crna kolja
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Bakalar operite pa potucite batom za meso kako bi lakše omekšao. Namačite ga dva dana i nekoliko puta dnevno promijenite vodu. Kuhajte ga oko sata. Očistite ga od kožice i kostiju te usitnite pa nastavite kuhati. Krumpir skuhajte i narežite pa ubacite nasjeckani češnjak, peršin, papar, sol i maslinovo ulje.
Dok je vruć, umiješajte ribu postepeno dodajući vruću vodu od kuhanja bakalara i zagrijano mlijeko. Ukrasite peršinom i dodatno začinite prema želji.
Na pakiranju zamrznutog bakalara treba pisati latinski naziv Gadus morhua i samo je to pravi bakalar. Pollachius virens je njegov rođak crna kolja. Kupujte li bakalar u sušenom obliku, on bi trebao biti tvrd poput kosti.
POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:
Pokretanje videa...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+