Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Za prste polizati: Dimljeni kare s pestom od medvjeđeg luka

Za prste polizati: Dimljeni kare s pestom  od medvjeđeg luka
1

Ovo jelo lako je i brzo za napraviti, a oduševit će ukućane ili goste koji vole jesti meso. Sezona je medvjeđeg luka i to je šteta ne iskoristiti u raznim jelima i salatama

Sastojci:

  • 400 g dimljenog karea
  • vino

Za pesto:

  • šaka medvjeđeg luka
  • po pola šake oraha i badema
  • maslinovo ulje
  • ribani grana padano

Priprema: Izmiksajte medvjeđi luk s maslinovim uljem, bademima i orasima. Kare pržite oko pet minuta na roštilju ili u tavi, podlijte vinom te pecite još minutu. Meso tanko narežite te poprskajte pestom i dodajte naribani grana padano. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19