Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Za pripremanje na roštilju najbolja je masna riba

Za pripremanje na roštilju najbolja je masna riba
1

Riba je vrlo pogodna za pripremu na roštilju jer velika toplina i brzo pečenje zatvore pore pa meso ostaje sočno i aromatično

Riba je vrlo pogodna za pripremu na roštilju jer velika toplina i brzo pečenje zatvore pore pa meso ostaje sočno i aromatično. Najbolje su masne ribe pečene na roštilju. Koža daje mesu masnoću i štiti ga od vrućine pa se čvrsto meso ne raspada. Za pečenje na roštilju osobito su pogodni losos, skuša, sleđ, iglun, iverak i tuna. Kod riba s mekanim mesom postoji opasnost da komadići ribe propadnu kroz rešetku u žar. To možete izbjeći tako da rešetku roštilja obložite aluminijskom folijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0