Obavijesti
članak
Za kuhanje bez muke: Najbolji trikovi chefa Gordona Ramsaya
Komentari 11
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ti
Čovjek je zbilja altruist, loše savjete ne čuva sebično nego ih dijeli šakom i kapom.
NN
Eee zivote kada englez daje instrukcije kuhanja
Dk
E, Geschnitzel test,,već za znalce i gurmane.
Dk
Batak i zabatak ogulite kožu, i prokuhati u lagano kipučoj vodi 6 minuta tek onda pohati.
Dk
Dobar si, samo s krumpirom je druga priča. Krumpir u ljusci kuhan i onda oguliti je idealno za salatu, a ogoljen i narezan uz vrhnje i mlijeko odličan pire, još Prikaži još ↓
Ju
Formula za konvertat kineticku energiju u termalnu energiju je 1/2mv^2=mcT Prosjecna tezina ljudske sake iznosi oko 0.4kg,prosjecna brzina šamara iznosi 11m/s Prikaži još ↓
MOC JE U ZNANJU
Topla voda je davno izmišljena . :-))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .