Kako bi se stvorio ovaj začin, prvo je potrebno samljeti sjemenke gorušice te onda taj prah pomiješati s vodom, octom i drugim tekućinama. Ponekad se u ovu mješavinu mogu dodati još i drugi okusi te začini
DAN SENFA
Volite senf? Stavite ga na hot dog ili finu kobasicu i uživajte
U četvrtak, 4. kolovoza slavimo Dan senfa. Iako se radi o vrlo poznatom umaku, on nije toliko čest. Zbog toga mu danas dajte priliku. Stavite ga na sve, ne samo na kobase ili hrenovke.
Možda otkrijete neku novu, super kombinaciju. Ako ste ljubitelj senfa, još bolje. No ako niste, možda baš danas otkrijete svoju novu slabu točku. Senf je gusti začin u obliku umaka/namaza koji se proizvodi iz sjemenki biljke gorušice.
Kako bi se stvorio ovaj začin, prvo je potrebno samljeti sjemenke gorušice te onda taj prah pomiješati s vodom, octom i drugim tekućinama. Ponekad se u ovu mješavinu mogu dodati još i drugi okusi te začini.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku