Evo recept za jelo koje je brzo gotovo sa jednostavnim umakom. Na ulju ili maslacu popržite na trakice narezani pureći ili pileći file. Dodajte sirni namaz, zal
ijte sa malo vode u kojoj su se kuhale penne ili fusilli. Neka malo prokuha, začinite po volji, ubacite tjesteninu i na kraju one male kuglice mozzarele, neka se rastope...i to je to.
Prikaži još ↓
*KRALJICA*
03.3.2024.
Odustani
Špagete sa sosom od mlevenog mesa i kečapa spremam . Stručnjaci od svega prave nauku kao da se radi o nuklearnoj fizici .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .