Veliki tjedni horoskop: Ribe će se u nekoga jako zaljubiti, a Rak bi mogao dobiti neki novac | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 65

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se u nekoga jako zaljubiti, a Rak bi mogao dobiti neki novac

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se u nekoga jako zaljubiti, a Rak bi mogao dobiti neki novac

Bikovi će biti otvoreni prema novim iskustvima. Privlačit će ih sve što je novo i zanimljivo. Ovo će slobodnima osigurati ako ne nove ljubavne početke, ono barem zanimljiv i ispunjen društveni život

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Morat ćete uključiti sve mjere opreza, kako ne bi došli u pitanje poslovi na kojima dugo radite. Rasprave s pretpostavljenima otežat će vašu situaciju i zato nemojte pod svaku cijenu ulaziti u svađe.

Ljubav - Mogući su prekidi veza i uzaludno potrošena energija na odnose koji to ne zavređuju. Izlaz iz bračnih problema Ovnovi će tražiti u neobveznom flertu, samo pripazite da ne napravite nešto zbog čega ćete požaliti. No ovog tjedna ćete mnogo toga riješiti.

Zdravlje - Ulazite u vrlo osjetljivo razdoblje u kojem bi vam zdravlje moglo biti itekako poljuljano. Previše ćete izgarati na poslu i u međuljudskim odnosima pa je stres vaš najveći neprijatelj. Čuvajte osjetljivu probavu!

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 23. lipnja

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Mnogo toga dolazit će neočekivano pa će sposobnost prilagodbe i snalažljivost biti važni. Mogućnosti za nova materijalna dobra i povećanje plaće prilično su velike, samo morate biti strpljivi.

Ljubav - Bikovi će biti otvoreni prema novim iskustvima. Privlačit će ih sve što je novo i zanimljivo. Ovo će slobodnima osigurati ako ne nove ljubavne početke, ono barem zanimljiv i ispunjen društveni život. Ako ste u vezi ili braku, dobro se slažete s partnerom.

Zdravlje - Tegobe će vas nagnati da više brinete o sebi, posjetite liječnika i obavite preglede. Mnogi će se odlučiti za dijetu, zdravije se hraniti i više vježbati, svjesni da su u posljednje vrijeme sebe jako zanemarili.

Najbolji dan: 24. lipnja

Najlošiji dan: 25. lipnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Otvaraju vam se nove mogućnosti, a za njih će biti zaslužna vaša prilagodljivost i spremnost na promjene. Razne vještine, lakoća izražavanja i komuniciranja te nove ideje osigurat će Blizancima uspjeh.

Ljubav - Bit ćete spremni raskinuti odnos koji vas ne zadovoljava. Smoći ćete snage za taj korak, a poći će vam za rukom objasniti to drugoj strani na prikladan način. Putovanje, vikend u drugom gradu ili poznanstvo putem interneta donose vam novo poznanstvo.

Zdravlje - Nemirni i nervozni, teško ćete se opuštati. Negativnu energiju najbolje ćete odstraniti baveći se nekim borilačkim vještinama i sportom. Stariji pripadnici znaka od ovog tjedna će se bolje osjećati i biti sve bliže ozdravljenju.

Svaki znak ima vladara: Sunce hrabrost daje Lavu, Ovnu Mars
Svaki znak ima vladara: Sunce hrabrost daje Lavu, Ovnu Mars

Najbolji dan: 26. lipnja

Najlošiji dan: 28. lipnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Kolege vam pomažu, a vaš društveni ugled i status se popravljaju. Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, mogli biste dobiti dobre vijesti, osobito one financijske prirode. Bit ćete radišni i učinkoviti.

Ljubav - Zalupit ćete vrata svađama, strahovima i brigama. Primijetit ćete da se partner odnosi prema vama s više poštovanja i pažnje. Mlađim Rakovima su nove ljubavi na pomolu pa će se naći u željenom zagrljaju. Bitno je da što više izlazite i zabavljate se.

Zdravlje - Još ste u osjetljivom razdoblju, no sada ste ojačani pozitivnim utjecajem Merkura i Marsa pa ćete imati više energije. Iz dana u dan osjećat ćete se sve bolje, no nemojte pretjerivati u alkoholu i hrani.

Najbolji dan: 27. lipnja

Najlošiji dan: 23. lipnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Komunikacija će Lavove umarati, a timski rad zahtijevati odricanje na koje neće biti spremni. Najviše ćete uživati u poslovima koji vam daju odriješene ruke i samostalno odlučivanje.

Ljubav - Moguće su tajne ljubavi ili nerazumijevanje s partnerom. Najuzbudljivije stvari događat će se putem slučajnih susreta. Ako se ne osjećate sigurno ili vam nešto nije jasno, razgovor s partnerom pomoći će vam spriječiti neželjeni razvoj situacije.

Zdravlje - Zbog nepovoljnog Marsovog utjecaja skloni ste iscrpljenjima, a osobito će vam smetati promjene vremena. Boravite li na moru, ne izlažite se suncu bez dobre zaštite, a ne zaboraviti nositi sunčane naočale i šešir.

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 25. lipnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Ostavljat ćete dojam sigurne i odgovorne osobe i buditi povjerenje pa ćete dobivati poslove i ponude koje bi mogle nadilaziti vaše iskustvo. Mnogo ćete se kretati, a neki će češće putovati.

Ljubav - Intenzivno ćete izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu, koju ćete odmah poželjeti bolje upoznati. Zauzete Djevice će u odnosu s partnerom konačno doći na svoje pa će se zajednički uhvatiti u koštac s problemima iz prošlosti.

Ovo su omiljeni deserti svakog znaka Zodijaka: Strijelci vole baklavu, a Lavovi banana split
Ovo su omiljeni deserti svakog znaka Zodijaka: Strijelci vole baklavu, a Lavovi banana split

Zdravlje - Vaše se zdravlje bitno popravilo, imate dovoljno energije koja vam pomaže u svladavanju svih napora. Jedini problem može vam zadavati nesanica i psihički nemir pa se nastojite što više opuštati ili meditirati.

Najbolji dan: 23. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Neplanirane okolnosti poput neslaganja s kolegama, duljeg putovanja, sporosti birokracije, zametanja važne pošiljke ili blokiranog računa neke tvrtke, mogle bi onemogućiti vaše planove. Organizirajte se.

Ljubav - Partneru ćete štošta zamjerati, a istodobno nećete biti sposobni prihvatiti kritiku na svoj račun. Slobodne Vage, ne dopustite rodbini ili roditeljima da se upleće u vaše privatne stvari. Ne morate se nikome opravdavati zbog svog načina života.

Zdravlje - Nemojte se zatvarati u kuću. Boravak na svježem zraku će vam iznimno goditi, no ne šećite u vrijeme najvećih vrućina. Sjajno raspoloženi, tjedan ćete provesti baveći se raznim aktivnostima.

Najbolji dan: 25. lipnja

Najlošiji dan: 28. lipnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Izvrsno ćete se snalaziti u stresnim situacijama, osobito u onima koje iziskuju brzu prilagodbu, pregovaranje i uvjeravanje. Mogli biste češće odlaziti na putovanja, biti zaduženi za odnose s javnošću.

Ljubav - Više ćete držati do braka i veze te ulagati truda i energije kako biste svoju ljubav očuvali od vanjskih izazova. Moguća je ljubav na prvi pogled ili snažna privlačnost s nekim s kime ste imali nedorečen odnos. Vezani Škorpioni bliskiji su s partnerom.

Zdravlje - Osjećate nezadovoljstvo i tjeskobu, iako ne znate što je uzrok takvim stanjima. Možda ste predugo biti izloženi stresnim situacijama koje su iscrpile vaše energetske zalihe. Nije naodmet provjeriti krvnu sliku.

Najbolji dan: 28. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

4 horoskopska znaka koji imaju čistu dušu - šire sreću i dobrotu
4 horoskopska znaka koji imaju čistu dušu - šire sreću i dobrotu

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Vaš način izražavanja misli i osjećaja neće biti jasan suradnicima. Smatrat će da nešto od njih krijete, predbacivati vam da ste odsutni duhom ili nedovoljno angažirani. Probajte se usredotočiti.

Ljubav - Traženi ste i omiljeni u društvu, što će vam donijeti mnoštvo poziva za izlazak i zabave. Slobodni, obratite pozornost na zanimljivu osobu koja će vas osvojiti ne samo privlačnim izgledom, nego i zavidnim intelektualnim sposobnostima.

Zdravlje - Unatoč boležljivosti i padu energije, vedrina i optimizam Strijelcima neće dopustiti da upadnu u tužno raspoloženje. No pripazite se pojačanoj sklonosti virusnim infekcijama, a neke bi mogao mučiti dugotrajan kašalj.

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 27. lipnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Možda vam se poslovni teret čini prevelik, no većina vas će isplivati iz krize jača i sposobnija. Suočeni ste sa stvarnošću, ali istodobno motivirani za odlučujuće promjene.

Ljubav - U jednom ćete se trenutku savršeno razumjeti s partnerom, a već u sljedećem žestoko porječkati. Prolazeći kroz sukobe i preispitivanja, riješit ćete neke temeljne probleme odnosa s partnerom. Samcima Jarcima ususret ide nova ljubavna veza!

Zdravlje - Moguće su prolazne glavobolje ili migrene. Boravite što više vremena na svježem zraku, ali izbjegavajte kretanja u vrijeme velikih vrućina. Skloni ste raznim nezgodama pa se pazite ozljeda i padova.

Najbolji dan: 23. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Naporne obaveze prisiljavat će vas na veća odricanja, ali ustrajte u svom radu. Pripazite na komunikaciju s nadređenima i nemojte se ponašati kao da vas nije briga što neki poslovi nisu dobro obavljeni.

Ljubav - Poslovne će zavrzlame utjecati na privatni život Vodenjaka, stoga će svađe oko sitnica postati uobičajenima. Da biste očuvali mir u kući, iskrenim razgovorom objasnite partneru što vas ustvari tišti. Izbjegavajte flert na poslu – neće dobro završiti!

Zdravlje - Mnogi među vama osjećat će se iscrpljeno. Kako biste malo ojačali živce, konzumirajte više hrane bogate B vitaminom, poput mahunarki, žitarica ili mesa. Zbog sklonosti virozama, ojačajte imunitet vitaminima.

Najbolji dan: 25. lipnja

Najlošiji dan: 24. lipnja

Ova 4 horoskopska znaka su najbolji ljubavnici: Daju sve od sebe da se osjećate posebno
Ova 4 horoskopska znaka su najbolji ljubavnici: Daju sve od sebe da se osjećate posebno

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Vaši će talenti i sposobnosti doći do izražaja. Podarit ćete dašak kreativnosti u sve što budete činili. Osobiti pečat odlikovat će vaše uratke i ucijepiti im prepoznatljivost. Jako ste kreativni.

Ljubav - Iznenadit ćete partnera istančanim analizama. Uspješno ćete raščistiti sve nesporazume, što će dobro djelovati na vaše raspoloženje. Vikend donosi ljubavni uspjeh, a nekima čak i sudbonosni trenutak – vjenčanje. Slobodne Ribe će se u nekoga jako zaljubiti.

Zdravlje - Osjetit ćete veliko poboljšanje i to prvenstveno u vidu boljeg raspoloženja i porasta energije. Sunce u vama naklonjenom znaku Raka, bit će zaslužno za vašu vitalnost pa ćete dobro podnositi napore.

Najbolji dan: 27. lipnja

Najlošiji dan: 25. lipnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 65

VIDEO

Pokazatelji da koristite previše deterdženta dok perete rublje
SAVJET VIŠE

Pokazatelji da koristite previše deterdženta dok perete rublje

Kod modernih perilica rublja koje koriste manje vode od tradicionalnih previše deterdženta neće se otopiti i rublje neće biti dobro oprano. Osim toga, postat će grubo i neudobno

Deset super prirodnih recepata: Zlatni cvijet čini čuda za crijeva, kožu, krv i tlak, ali i kod uboda
MAGIČNI NEVEN

Deset super prirodnih recepata: Zlatni cvijet čini čuda za crijeva, kožu, krv i tlak, ali i kod uboda

Umiruje crijeva, želudac, uravnotežuje mjesečnicu, liječi bolesti jetre i žuči, a nadasve djeluje antikancerogeno kod raka kože, maternice, želuca i grla
Znate li što je Kundalini seks? Ako niste, morate ga isprobati!
ZA VRHUNSKE ORGAZME

Znate li što je Kundalini seks? Ako niste, morate ga isprobati!

Primarni cilj tantričkog seksa nije postizanje orgazma, već emotivno i fizičko zbližavanje partnera. To je oblik intimnosti koji dopušta da dvoje ljudi postanu kao jedno i da se njihove energije strastveno susretnu