Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Veliki tjedni horoskop: Djevice netko silno priželjkuje, a Vage će konstantno biti u pokretu

Veliki tjedni horoskop: Djevice netko silno priželjkuje, a Vage će konstantno biti u pokretu

Od Rakova se očekuje veća odgovornost, a nadređeni im povjeravaju poslove za koje su inače zaduženi drugi. Bit će nezamjenjivi i izvrsno će se snalaziti u trgovačkim i administrativnim poslovima

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Rad i komunikacija s ljudima neće biti jednostavni. Zato pazite što govorite, ne pružajte obećanja koja ne možete ispuniti. Nastojite što više štedjeti jer vas očekuju neplanirani troškovi vezani uz kućanstvo i obitelj.

Ljubav - Možda će se u vas zaljubiti osoba koja vas ne zanima ili ćete povremenim flertovima nastojati zaboraviti na bračne probleme. Ako ste sami, aktivirajte društveni život jer su pred vama mnoga obećavajuća poznanstva, flertovi i udvaranja.

Zdravlje - Povećavaju se vaše poslovne obaveze, koje bi vas mogle prilično iscrpiti. Stoga je bitno da nađete pravi
omjer između rada i odmora i što više pronalazite trenutke opuštanja samo za sebe.

Najbolji dan: 7. listopada

Najlošiji dan: 1. listopada

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mane horoskopskih znakova: Ribe su povodljive, Vage tašte, Jarci komplicirani, Lav sebičan... 01:24

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Brzo razmišljate, nagli ste ali i snalažljivi, što će vam omogućiti da se dokažete pred šefovima. Ipak, nemojte se stalno gurati u prvi plan jer ćete time izgubiti dosta bodova kod suradnika.

Ljubav - Preveliki žar, a uslijed toga i brzopletost, predstavljat će prijetnju ljubavnoj idili. Naivno ćete srljati u pustolovine koje bi mogle ugroziti brak ili vezu. Ako ste u nekog zaljubljeni, dopustite prijateljima da vas upoznaju s drugom stranom.

Zdravlje - Čuvajte zdravlje osobito ako ste rođeni u svibnju – mogli biste imati bolove u kralježnici ili će vam tlak oscilirati. Također vam je i koncentracija u padu – doskočite tome pravilnom prehranom i snom.

Najbolji dan: 11. listopada

Najlošiji dan: 6. listopada

Zlo i horoskop: Vaga je tajno, Lav opravdano, Ribe maštovito, Vodenjak pametno zlo...
Zlo i horoskop: Vaga je tajno, Lav opravdano, Ribe maštovito, Vodenjak pametno zlo...

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Odlučno ćete se boriti za vlastite interese. Unatoč podmetanju pojedinaca, imate dovoljno snage za prevladavanje zapreka. Radite svoj posao i ne sudjelujte u intrigama i tračevima.

Ljubav - Mogli biste upoznati osobu koja će vam ulijevati osjećaj sigurnosti i pripadanja. Prepustit ćete se zbivanjima bez želje da ih ubrzate pa će se novi ljubavni odnos razvijati spontano i romantično. Nekima je moguć flert na radnom mjestu.

Zdravlje - Koncentracija će vam se bitno popraviti pa ćete biti manje umorni i pod stresom. Dani pred vama odlični su za uljepšavanje pa će posjet frizeru ili kozmetičarki dati željene rezultate.

Najbolji dan: 12. listopada

Najlošiji dan: 7. listopada

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Od vas se očekuje veća odgovornost, a nadređeni vam povjeravaju poslove za koje su inače zaduženi drugi. Bit ćete nezamjenjivi. Izvrsno ćete se snalaziti u trgovačkim i administrativnim poslovima.

Ljubav - Koristit ćete svaku prigodu da održite kontakt sa simpatijom, bilo telefonom, e-mailom ili SMS porukama. Sretno zauzeti uživat će u svim prednostima života udvoje, unatoč partnerovu nepovjerenju u vas. Dokažite mu da nema razloga za sumnju.

Zdravlje - Venera u Škorpionu bit će zaslužna za vaš šarm i dobro raspoloženje. Bit ćete razgovorljivi i uživat ćete u opuštenim razgovorima u društvu. Imate li zdravstvenih tegoba, tjedan je odličan za preglede i operativne zahvate.

Najbolji dan: 6. listopada

Najlošiji dan: 11. listopada

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Dosljedni ste i orijentirani na cilj. Nećete dopustiti da ustuknete pred zaprekama i ograničenjima. Vaš praktični pristup problemima omogućit će vam pronalaženje brzih rješenja za sve situacije.

Ljubav - Vaši i partnerovi interesi mogli bi se nakratko razdvojiti. Da biste izbjegli pojavu sumnji i nepovjerenja, razgovarajte, ali što iskrenije i otvorenije. U burnom ste razdoblju pa bi samci među vama mogli steći nečiju naklonost.

Zdravlje - Mnogi će vam zavidjeti na dobroj liniji, no nećete biti zadovoljni. Intenzivnim vježbanjem i odricanjem od hrane nastojat ćete istesati svoje tijelo do savršenstva. Ne pretjerujte kako ne biste dobili upalu mišića.

Najbolji dan: 8. listopada

Najlošiji dan: 12. listopada

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Neće vas plašiti nove odgovornosti nego ćete u njima prepoznati priliku za sebe. Sretne okolnosti mnogi će spretno pretvoriti u novac, ali povećani troškovi nisu isključeni pa pripazite.

Ljubav - Razdoblje svađa i napetosti ostaju iza vas. Lako ćete se prilagoditi novonastaloj situaciji i uskladiti interese s partnerom. Spremnost na ustupke donijet će obostrano zadovoljstvo. Samci, netko vas priželjkuje i čini sve da ga zapazite.

Zdravlje - Promjena frizure ili kupnja nove odjevne stvari, bit će prava injekcija vašem samopouzdanju. Puno više ćete se kretati i družiti, što će vas ispuniti dobrim raspoloženjem i optimizmom.

Najbolji dan: 10. listopada

Najlošiji dan: 7. listopada

Najbolji prijatelji po horoskopu: Bik i Djevica, Škorpion i Riba...
Najbolji prijatelji po horoskopu: Bik i Djevica, Škorpion i Riba...

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Osjetit ćete porast radne energije i biti bolje koncentrirani. Moguća je ponuda kojom ćete riješiti novčane probleme. Poslovni uspjeh izvjestan je u bankarstvu, trgovini i ekonomiji.

Ljubav - Obožavat ćete igru riječi i nadmudrivanja s partnerom. Mnogo vremena provodit ćete u telefonskim razgovorima, pisanju i slanju SMS poruka vrućih sadržaja. Imate li zamršenu ljubavnu situaciju, problemi bi se mogli početi rješavati ovim tjednom.

Zdravlje - Zbog Sunca u vašem znaku osjećat ćete povećan priljev energije i dobrog raspoloženja. Neće vas držati mjesto pa ćete stalno biti u pokretu. Osmjeh na vaše lice vratit će sretna zbivanja na ljubavnom planu.

Najbolji dan: 12. listopada

Najlošiji dan: 11. listopada

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Kontaktirat ćete s velikim brojem ljudi, biti vješt pregovarač i imati sreće u trgovačkim i posredničkim poslovima. Polazit će vam za rukom uskladiti svoje ciljeve s ciljevima okoline.

Ljubav - Venera u vašem znaku uvodi vas u romantično razdoblje u kojem će se rađati nove ljubavne priče. Bit ćete spremniji ulaziti u rizik ili ljubavnu igru, pa i preuzeti ljubavnu inicijativu te tako oboriti s nogu osobu koja vam se sviđa.

Zdravlje - Mars u Raku čuva vaše zdravlje pa se možete pohvaliti dobrim imunitetom. Bolesti vas zaobilaze u širokom luku, a ako od nečeg i bolujete, na dobrom ste putu da se oporavite. Bit ćete komunikativni i druželjubivi.

Najbolji dan: 6. listopada

Najlošiji dan: 12. listopada

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Tražit ćete rješenja i odgovore na pogrešnim mjestima i od pogrešnih ljudi. Sumnjat ćete u vlastitu sposobnost, no radi se o okolnostima koje nisu na vašoj strani. Uskoro dolazi do poboljšanja.

Ljubav - Samo vam strpljivost i taktiziranje mogu pomoći da osvojite simpatiju. Prerano otkrivanje osjećaja moglo bi je odbiti od vas, stoga u ničemu ne brzajte. Mogli biste obnoviti vezu iz prošlosti, a nekima bi bivši partner mogao raditi probleme.

Zdravlje - Prekomjerno uživanje u hrani i piću dovest će do probavnih tegoba, ali i pokojeg kilograma viška. Klonite se slatkiša i bijelog kruha. Imate li kakvih tegoba, ne oklijevajte se naručiti za pregled kod liječnika.

Najbolji dan: 9. listopada

Najlošiji dan: 8. listopada

Jarac 22. 12. - 20.

Posao - Neke kolege ne podržavaju vaš način rada, ali ima i onih koji naočigled ometaju vaš napredak. No imate sve više snage i energije da ostvarite svoje male pobjede. Planovi su ostvarljivi.

Ljubav - Sve kreće nabolje pa će se poljuljani brakovi početi oporavljati. Bude li još svađa, ne očajavajte jer potkraj tjedna i tome dolazi kraj. Samci će doći u kontakt s bivšom ljubavi i početi ispočetka s još većim žarom nego prije.

Zdravlje - Štetit će vam zadimljene i skučene prostorije. Potrudite se što više boraviti na svježem zraku. Izbjegavajte veće estetske korekcije, kao i bilo kakva veća naprezanja koja mogu rezultirati ozljedama.

Najbolji dan: 10. listopada

Najlošiji dan: 7. listopada

Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša na prvom spoju
Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša na prvom spoju

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Mogli biste prihvatiti novu ponudu koja vam neće oduzeti previše vremena, a dobro ćete zaraditi. U napetim situacijama imat ćete potporu pojedinaca za koje nikad ne biste mislili da će vam pomoći.

Ljubav - Zatekne li vas nesporazum s partnerom, pokažite svoju snagu u konkretnim okolnostima - ne dopuštajte si slabosti. Djelujte, tako ćete najlakše prebroditi krizu. Nemojte dopustiti da se u obitelji baš svi oslanjaju na vas. Vaša snaga nije neiscrpna!

Zdravlje - Izbjegavajte ispijanje prevelikih količina kave koja će nepotrebno potencirati vašu nervozu, a možda i izazvati nesanicu. Osjetljiviji među vama mogli bi patiti od tjeskobe i čestih promjena raspoloženja.

Najbolji dan: 12. listopada

Najlošiji dan: 6. listopada

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Razdoblje je povoljno za usavršavanje i poslove s inozemstvom. Mogla bi vam se pružiti prilika za dodatno školovanje ili ponuda za radno mjesto u drugom gradu. Neće vam biti žao ako prihvatite.

Ljubav - Oprostit ćete partneru neke propuste, a i on vama pa ćete se sve bolje slagati, iako će nekih napetosti biti i dalje. Slobodni bi se mogli naći usred nove i strastvene ljubavne priče, a nije isključeno da vas sa simpatijom upoznaju prijatelji.

Zdravlje - Skladan Venerin utjecaj bit će zaslužan za vaš lijep izgled, ali i šarm kojim ćete zračiti. I ljubavni život će procvjetati pa će i zaljubljenost pridonijeti da se odlično osjećate. Stariji neka pripaze na zglobove.

Najbolji dan: 8. listopada

Najlošiji dan: 9. listopada

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču