Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Večera za 30 minuta: Zapečeni njoki sa špinatom i mozzarellom

Večera za 30 minuta: Zapečeni njoki sa špinatom i mozzarellom

Aromatičan, jednostavan umak sa špinatom i rajčicama uz dodatak meda i mozzarelle, daje ovom jelu fantastičan okus. Za dodatnu aromu, koristite rajčicu sa začinskim biljem

Za pripremu i pečenje trebat ćete izdvojiti 30 minuta, a navedena količina je dostatna za četiri porcije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

voli biti kućanica 00:56

Sastojci:

žlica maslinova ulja, 3 češnja češnjaka - oljuštena i zdrobljena, veliki luk oljušten i sitno nasjeckan, 700 g pasirane rajčice, žličica meda, 80 g baby špinata, sol i svježe mljeveni crni papar, 800 g svježih njoka, 300 g mozzarelle, 25 g svježeg bosiljka po želji, svježe naribani parmezan za posluživanje po želji

Super ručak ili večera: Lungić u orašastim plodovima s batatom
Super ručak ili večera: Lungić u orašastim plodovima s batatom

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje (koristite tavu koja može ići i u pećnicu). Dodajte češnjak i luk, pirjajte ih pet minuta dok ne omekšaju. Dodajte rajčicu, med, špinat, sol i papar te njoke. Također, ako ga koristite, dodajte svježi bosiljak. Pirjajte oko pet minuta dok se sastojci ne sjedine, a špinat ne počne venuti. Zatim dodajte mozzarellu narezanu na komadiće. Pripremljeno jelo stavite u pećnicu na otprilike 15 minuta, dok mozzarella ne poprimi zlatnosmeđu boju.

Novi hit u skidanju kilograma: Lijekovi za mršavljenje sigurno će biti sve traženija roba
Novi hit u skidanju kilograma: Lijekovi za mršavljenje sigurno će biti sve traženija roba

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Ana iz Duge Rese: Imala sam 107 kg pa skinula 44, evo kako
ŽIVOTNI ZAOKRET

Ana iz Duge Rese: Imala sam 107 kg pa skinula 44, evo kako

Ana Marčec iz Duge Rese, prije 15-ak godina borila se s viškom kg i nekoliko dijagnoza, potražila je pomoć u nutricionizmu i alternativnoj medicini, a danas joj je to i posao