Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Uz ovaj odličan trik će vam odjeća u ormaru mirisati vječno

Uz ovaj odličan trik će vam odjeća u ormaru mirisati vječno

Uz ovaj trik, ne samo da će vaša odjeća i odjevni predmeti mirisati čak "20 godina", već vas ni neće puno koštati. Riječ je o proizvodu koji svi imamo kod kuće

VIDEO

Modna influencerica Julia je podijelila bakin super jednostavan, ali "genijalan" trik koji će omogućiti da vaša odjeća nevjerojatno miriše i do 20 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Želiš top second hand komade? Maja ima društvenu mrežu za to 00:51

Naime, kreatorica sadržaja na TikToku i Instagramu koja objavljuje pod korisničkim imenom @_boringbb_, tijekom godina je od svoje bake primila mnogo poklona.

Ne samo da joj je baka poklonila svoje vintage spavaćice i haljine, već joj je i prenijela i neke korisne informacije o tome kako pohraniti svoju odjeću, a pritom osigurati da dulje miriše svježe.

Uz ovaj trik, ne samo da će vaša odjeća i odjevni predmeti mirisati nevjerojatno čak "20 godina", već vas ni neće puno koštati.

@_boringbb_ Much nicer than having a bunch of loose sticky paper in the sides of your dresser #laundryhack #grandmaadvice #clothinghacks ♬ original sound - Julia

%3Cscript%20async%20src%3D%22https%3A%2F%2Fwww.tiktok.com%2Fembed.js%22%3E%3C%2Fscript%3E

- Je l' još netko vadi one testere mirisa iz časopisa i stavlja ih u ladice kako bi vam odjeća lijepo mirisala? Ja sam to radila do prije nekoliko mjeseci. Neki dan sam bila u bakinoj kući, oblačila je svoje rublje i izvukla komad sapuna. Pitala sam se 'zašto to imaš unutra?' a ona je rekla da tako održava da odjeća lijepo miriše - priča Julia.

- Navodno ako uzmete sapun, ovaj je od lavande, ali možete koristiti i miris pamuka ili bilo koji drugi, trajat će 15 do 20 godina. Nisam imala pojma, ali sam to isprobavala nekoliko mjeseci i nevjerojatno je. Moja odjeća miriše nevjerojatno. Svakako probajte - dodala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Otkrijte što znače 'linije života' na unutarnjoj strani zgloba ruke
KOJA JE VAŠA SUDBINA?

Otkrijte što znače 'linije života' na unutarnjoj strani zgloba ruke

Većina ljudi ima dvije do tri linije na zglobu, a prva linija ili narukvica označava razdoblje od 23 do 28 godina, druga 46 do 56 godina, treća 69 do 84 godina, a četvrta predstavlja više od 84 godine života