Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Uvijek su tamo gdje je potreban osmjeh: Svojim radom Crveni Nosovi usrećuju i male i velike

Uvijek su tamo gdje je potreban osmjeh: Svojim radom Crveni Nosovi usrećuju i male i velike

U Hrvatskoj djeluje 30 klaunovadoktora koji posjećuju i uveseljavaju djecu u 13 bolnica te starije u 11 domova diljem Hrvatske, a usrećili su više od 250.000 ljudi

VIDEO

Svoj Dan smijeha Crveni Nosovi proslavili su predstavljanjem svog 12-godišnjeg rada u Hrvatskoj, ali i novi slogan: 'Smijeh budi nadu'. Naime, klaunovidoktori posjećuju bolnice, domove za starije, a pomažu i ljudima u kriznim situacijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Flash mob Crvenih Nosova na Trgu

Pokretanje videa...

Crveni Nosovi VIDEO

Proveli su godinu dana u Sisačko-moslavačkoj županiji nakon potresa, a sad pružaju pomoć djeci i majkama koje su morale napustiti svoje domove u Ukrajini. Održali su i panel na kojem su predstavili svoje djelovanje na brojnim područjima, a jedna od gošći bila je studentica Sanja Pažin koja je opisala svoj dojam boravka u bolnici u kojoj su joj klaunovi uljepšali bolničke dane.

Zagreb: Panel "Crveni nosovi: Klaunovskim koracima do velikih promjena"

- Uz klaunovedoktore osjećala sam se kao dijete, a ne kao skup simptoma na nalazu. Nikad neću zaboraviti, što su sve napravili za nas djecu u bolnici. Klaun je osoba koja donosi sreću kad je teško! - rekla je Sanja. Klaunovidoktori su se susreli s različitim situacijama u kojima su najpotrebniji bili osmijeh, radost i optimizam.

Inače, u Hrvatskoj djeluje 30 klaunovadoktora koji posjećuju djecu u 13 bolnica te starije u 11 domova diljem Hrvatske, a usrećili su više od 250.000 ljudi.

Zagreb: Crveni nosovi na Trgu bana Josipa Jelačića organizirali flash mob

Na Trgu bana Jelačića se održao i flash mob kojeg su predvodili klaunovidoktori i djeca iz plesnog studija „Plesni punktovi Zagreb“, koji je osmislio koreografiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan