Ne mogu se prisjetiti tko je i kada uveo kao "in" idiotariju da se meso ne peče do kraja i ostavlja krvavo, zar se vraćamo u prvobitnu zajednicu, što je najgore to je općeprihvaćeno u kuharskom miljeu, pa tako po raznim show natjecanjima u kuhanju gledamo kandidate kako se muče da "pravilno" ispeku odrezak, a mentori kuhari ni sami valjda u privatnom životu nikad tako ne spemaju meso a na ekranima moraju glumatat
octopuss
24.8.2020.
Sjećam se još iz doba Juge, kad sam sa užitkom je polupečeni biftek u "Baltazaru" na Novoj Vesi... Ali, meso je bilo od jučer, svježe i majstor je bio dobar. Ov
aj nesretnik (kao ni ostali Ameri) nikad nije vidio tako svježe meso, kao ni stonske kamenice ni svježa jaja (kojih sam se napio sirovih kao klinac na tisuće), niti ima priliku na placu kupiti pušlek luka i putericu...
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .