Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ma
Ne mogu se prisjetiti tko je i kada uveo kao "in" idiotariju da se meso ne peče do kraja i ostavlja krvavo, zar se vraćamo u prvobitnu zajednicu, što je najgore to je općeprihvaćeno u kuharskom miljeu, pa tako po raznim show natjecanjima u kuhanju gledamo kandidate kako se muče da "pravilno" ispeku odrezak, a mentori kuhari ni sami valjda u privatnom životu nikad tako ne spemaju meso a na ekranima moraju glumatat
octopuss
Sjećam se još iz doba Juge, kad sam sa užitkom je polupečeni biftek u "Baltazaru" na Novoj Vesi... Ali, meso je bilo od jučer, svježe i majstor je bio dobar. Ov Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .