Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ulje i marinada se premazuju tek tijekom pečenja, a začinsko bilje pospite neposredno nakon

Ulje i marinada se premazuju tek tijekom pečenja, a začinsko bilje pospite neposredno nakon

Svi vrhunski majstori roštilja znaju da se i meso i riba koji su nasaftani marinadom brzo na gradelama sasuše. Ribu svakako treba prije pečenja posušiti

Ima li ikakve razlike između roštiljanja i gradelavanja? Nema, osim što je ono prvo vezano za kontinent, a ono drugo za priobalje. Kako god da ga zvali, roštiljanje ili gradelavanje je odavno prvenstveno istoznačnica za vikendaško druženje na otvorenom te onaj tip “luksuza” koji si, makar uz ćevape iz samoposluge, kobasice u metraži ili pak srdele, može priuštiti i puk plićeg džepa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0