
Saznajte kako se kiseli povrće pa tako pripremite kisele krastavce, kupus, gljive, zelene rajčice, paprike punjene sirom, ukiseljeni luk, cikla, miješano povrće... Recepti su jednostavni i u njima će briljirati svi
Lifestyle
Komentari 0Saznajte kako se kiseli povrće pa tako pripremite kisele krastavce, kupus, gljive, zelene rajčice, paprike punjene sirom, ukiseljeni luk, cikla, miješano povrće... Recepti su jednostavni i u njima će briljirati svi
Od finih plodova koje ste uzgojili pripremite još bolju zimnicu. Najbolje recepte za slanu zimnicu donosimo u prilogu "Najslasnija zimnica" koja izlazi u četvrtak, 1. rujna samo uz 24sata.
Saznajte kako se kiseli povrće pa tako pripremite kisele krastavce, kupus, gljive, zelene rajčice, paprike punjene sirom, ukiseljeni luk, cikla, miješano povrće... Recepti su jednostavni, a uz njih će briljirati i početnici. Osim toga, donosimo i recepte za dalmatinsku zimnicu. Neizostavna je šalša, a radi se i fina hobotnica na salatu. Riječ je o starinskim receptima, koji će zadovoljiti i najizbirljivije.
Zimnicu volimo i zbog nezaobilaznih umaka. Rijetko tko će odoljeti ajvaru, a donosimo čak tri vrhunska recepta za ovaj vječni umak. Otkrivamo i trikove, odnosno na što treba paziti kod pripreme. Isprobajte i fini pinđur, chutney, relish, domaći kečap i pesto od bosiljka. Tu su i fine aromatične soli koje možete pripremiti kod kuće, ali i pikantna ulja koja će osvojiti ljubitelje ljute hrane.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+