Za početak, na Dolcu i splitskom Pazaru, uz rivu, bit će nakon radnog vremena ‘street food’, ali koji uključuje domaće namirnice, a i na domaći način
Tržnice će ‘živjeti’ do kasno u noć i nuditi domaće specijalitete
Place market je projekt u kojemu bismo trebali oživjeti naše tržnice, za početak u Zagrebu i Splitu. Kako kaže organizatorica Sarah Josipović: 'One su trbuh grada'. A svi vidimo da nakon što se pokupi roba sa štandova, tamo više nema ništa. Uskoro bi se to trebalo promijeniti.
- Na ovom projektu radili smo sedam godina. Počinjemo sa Zagrebom i Splitom, a u planu je uključiti i ostale gradove - rekla je Sarah Josipović.
Za početak, na Dolcu i splitskom Pazaru, uz rivu, bit će nakon radnog vremena ‘street food’, ali koji uključuje domaće namirnice, a i na domaći način. U Splitu se kuha već 14. travnja, a Zagreb slijedi u lipnju.