Obavijesti
članak
Trik za savršeno sočni roštilj: Kako se radi najbolja marinada
Komentari 14
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mi
posao roštiljanja uvijek rado prepuštam muškoj populaciji:))))
2 x general
e, sab bu jelena još rekla kako ispeći ribu na roštilju a da se kožica ne primi na roštilj!??
fe
Vratovina in carsko meso se ne smedati volje ker imajo že samo po sebi dosti maščobe in na žaru na oglje zagori.To je samo praksa,
Dk
Krivo o pacu : Vratina i carsko meso ne ide ulje . Oni već imaju masnoću .Autor članka nema pojma o roštilju i marinadi.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .