Pojma s pojmom vi nemate. Danas vi ni jedno meso nećete vidjeti u sukrvici, da stoji 10 dana jer ispod uvijek ima upijač, salveta. Pravo prirodno svinjsko meso,
domaće bit će blijedo za 4-5 sati poslije tranširanja, osim carskog mesa. Svinjska kremenadla je prirodno blijeda, sve drugo je tretirano nečim meso. Piletina domaća je blijeda, ne žuta, pileći batak je taman, ne svijetao kao bijelo meso. Znalci meso po mirisu prepoznaju, a oni drugi u procesu kuhanja ili pečenja, ako vam je miris neugodan, meso je nezdravo, ako vam miris godi, meso je ok.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
05.6.2023.
Mažu meso razno raznim izlučevinama da izgleda svježe, a bilo je u zamrzivacu od 1982.
Mister-X
05.6.2023.
A na našem tržištu za sladokusce imamo i meso staro po 5,6,7 godina iz Nizozemske, Engleske, stajalo zamrznuto pa poslano u otpad u Hrvatske želuce, onak, da se
ne baci . . .
Prikaži još ↓
Um
Umjereni
05.6.2023.
Nemate vi veze sa mesom, nedavno intervju o mesu pa mesar na trgu bana jelacica govori kupujemo domace iz krasica, da tvrtka medven uvozi svakodnevno sleper iz
vana, panglaju meso mesari do iza ponoci i tovari se u kombije pa put dostave, a sto se da nekazem pokvari povlaci se i radi se suhomesnato, otkada sam to saznao nista njihovo ne kupujem no svi su isti, jedemo smece
Prikaži još ↓
ne
neno111
10.6.2023.
Kad bi vas slusali znali bi nista jer meljete gluposti. Kakve veze sa pokvarenoscu ima jel domace meso ili strano.
ni
nikolina26
05.6.2023.
samo nas truju sa tom uvoznom hranom sto evropljani bacaju a stas mi smo i ovako zemlja 3 svjeta
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .