Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Tri ljubavnice napisale otvorena pisma ženama svojih ljubavnika

Tri ljubavnice napisale otvorena pisma ženama svojih ljubavnika

Tko bolje poznaje muškarca - ljubavnica ili žena? Što muškarci govore o svojim ženama svojim ljubavnicama i zašto uopće započinju aferu otkrile su tri ljubavnice u svojim pismima

VIDEO

Mnogi su upitnici u glavi kad god se dogodi prevara, pogotovo ako je riječ o sretnom braku. Nijedna žena nije zaslužila takvu izdaju i opravdanje za to ne postoji.

Tri žene koje su u vezama s oženjenim muškarcima razotkrivaju neke stvari o tim odnosima. Napisale su pisma ženama muškaraca s kojima su u vezi. Sva imena su izmišljena kako bi se očuvala anonimnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Iskusna ljubavnica 01:02

Kate, 45

- Ovo mi nije prva afera. Četvrta mi je. Prva je bila s mojim osobnim trenerom. Bila sam u braku godinu dana i shvatila sam da moj muž ne želi seks kakav sam ja željela - kaže Kate.

- Bilo je ili rastati se ili zadovoljiti taj dio negdje drugdje. Druga se dogodila oko godinu dana nakon. Kolega s posla (ne preporučam, na kraju se zeznulo i ljudi primjećuju više nego što mislite.) Treća je bila s tipom kojeg sam upoznala u pubu. Četvrti je vaš muž - ispričala je.

- Odolio mi je neko vrijeme, ali ja sam uporna i privlačna. Na kraju noći pitala sam ga bi li imao aferu sa mnom. Rekao je ne, ali je uzeo moj broj - kaže Kate. 

'Razotkrila sam svoju najbolju prijateljicu - rekla sam njezinom mužu da ga već dugo vara'
'Razotkrila sam svoju najbolju prijateljicu - rekla sam njezinom mužu da ga već dugo vara'

Stvar je muškog ega

Kaže da je stvar u tome da muškarci ne mogu shvatiti kad se žena ponaša kao muškarac.

- Ne moraš se brinuti: ne želim ga za sebe. Uvijek mi na kraju dosade. To je čisto seksualno s moje strane, ali čini se da nikad nije s njihove strane. Muškarci se ne mogu nositi s tim kad žena radi muške stvari: na primjer imati aferu samo zbog fizičkog zadovoljstva. U početku im se sviđa, ali žele da se zaljubite u njih - poručuje.

- Ne znam zašto muškarci ne mogu razgovarati sa svojim ženama. Čini se da su sposobni samo razgovarati o tome tko će pokupiti mlijeko s osobom koju tvrde da vole - zaključila je.

Daisy, poznata kao Mistress Envy, 34

- Većina muškaraca traži me jer imaju fetiš o kojem njihove žene ne žele ni čuti. U mnogim slučajevima muškarci jednostavno vole uzbuđenje što me vide. Ja nisam njihova žena, ja sam njihova uzbudljiva tajna. Puni su iščekivanja kad me posjete. Nemaju pojma što bih sljedeće mogla učiniti - kaže Envy.

- Ja sam suprotna dinamika od one koju imaju kod kuće. To je opojna kombinacija bijega od stvarnosti i uzbuđenja uz besramno istraživanje seksualnosti - nastavila je.

Tjera ih da se iskupljuju svojim ženama

Voli to što radi i kaže da je odlična u svom poslu. Njeni klijenti su joj toliko podređeni da slušaju sve što im kaže, pa tako da se riješe osjećaja krivnje, tjera ih da kupuju ženama poklone i obavljaju kućanske poslove. 

Emily, 38

- Prvo što bih ti rekla je oprosti. Nisam se namjeravala zaljubiti u tvog muža, a ni on se nije namjeravao zaljubiti u mene - nastavila je.

Upoznala ga je dok je bila s frendicama u pubu na proslavi rođendana. Slučajno su se opet sreli jednog jutra u kafiću i shvatili da rade blizu jedno drugoga. 

- To je trenutak kada smo oboje trebali početi razgovarati o svojim supružnicima, kako bismo jasno dali do znanja da nema ničega osim prijateljskog čavrljanja. Ali nismo. Ignorirali smo burme na prstima omotanim oko šalica kave dok smo se potajno gledali očima u oči - kaže.

Pozvao ju je na ručak i ona je pristala

- Onda me pozvao na piće nakon posla i alkohol je otopio ono malo obrane što je preostalo. Poljubili smo se u mirnoj sporednoj ulici i bio je to najbolji trenutak koji sam doživjela. To je bilo prije dvije godine - izjavila je.

- On je čovjek koji ne zna kako se doveo u situaciju u kojoj se nalazi. Ne znam želi li te ostaviti ili će ikada - kaže iskreno.

Serijska ljubavnica: Radite mu ovo i neće vas nikada prevariti
Serijska ljubavnica: Radite mu ovo i neće vas nikada prevariti

- Slijedila sam te jednom. Privlačna si, izgledaš sretno i shvaćam zašto te ne želi ostaviti. Ali ja želim da te ostavi - poručila joj je.

Emily voli svog muža i, iako on sluti da se nešto događa, vjeruje joj kad kaže da nema aferu.

-  Afera čini najnesebičniju osobu najsebičnijim bićem na svijetu. Znaš da je pogrešno ono što radiš, ali ipak nastavljaš. Moje dijete ima deset godina, starije je od tvog. Svaki put kad mu pogledam u lice, osjećam se posramljeno i preplavljeno iznenađenjem što mogu svoje potrebe staviti ispred njegovih. Ja sam loša majka, a to je još gore nego biti loša žena - piše DailyMail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Evo zašto je dobro piti vodu s medom i limunom svako jutro
PROVJERENI RECEPT

Evo zašto je dobro piti vodu s medom i limunom svako jutro

Za dobro zdravlje trebaju vam šalica tople vode, dvije žlice svježe iscijeđenog soka od limuna i žličica meda - redovitim ispijanjem tog napitka ojačat ćete imunitet i biti zdraviji