Obavijesti
članak
Tradicionalni uskrsni kolači nas vraćaju u doba djetinjstva
Komentari 3
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

nuša matanova
pa ja bi od svega pomalo ...ovo je previše za mene
NONO NEMO
Za bademove štapiće je previše peći ih 20 min na 220'C, kraće vrijeme pečenja za 5 min. je idealno za ove keksiće. Još jedna napomena, na kvaliteti čokolade i Prikaži još ↓
ss
obožavam makovnjaču njam njam :))))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .