![](https://img.24sata.hr/GRK3rMsYNAhtaneOzQopRCS2_Vg=/1330x443/smart/media/images/2021-18/untitled-design_bg2bYua.jpg)
![](https://img.24sata.hr/qHwVYFzNVIL9gcHwcCC4o2JmNyI=/540x450/smart/media/images/2021-18/untitled-design_bg2bYua.jpg)
Izgleda kao jabuka. Ima okus kao jabuka. Ali nije jabuka
Josip Tadić (23) student je ekonomije, a hobi su mu slastice sa sjajnom glazurom, umakom i komadićima voća. Dao nam je i svoj recept
Izrada ove vrste deserta ima svoju filozofiju: treba poštovati voće i očuvati okus voća, ali i poštovati francusko klasično slastičarstvo. Jer koliko god ovi deserti izgledali moderno, u njima nema ni jednog elementa koji nije iz tradicionalnog francuskog slastičarstva.
Priča nam to 23-godišnji Josip Tadić iz Zadra. Student je ekonomije i s ocem radi u projektantskom uredu. Uz to stigne se baviti desertima, koji se prostim okom teško razlikuju od pravog pravcatog voća.