Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20
Foto: Pixsell/ Press Association /Privatni album
JOSIP IZ ZADRA JE ČAROBNJAK

Izgleda kao jabuka. Ima okus kao jabuka. Ali nije jabuka

Josip Tadić (23) student je ekonomije, a hobi su mu slastice sa sjajnom glazurom, umakom i komadićima voća. Dao nam je i svoj recept

Izrada ove vrste deserta ima svoju filozofiju: treba poštovati voće i očuvati okus voća, ali i poštovati francusko klasično slastičarstvo. Jer koliko god ovi deserti izgledali moderno, u njima nema ni jednog elementa koji nije iz tradicionalnog francuskog slastičarstva. 
Priča nam to 23-godišnji Josip Tadić iz Zadra. Student je ekonomije i s ocem radi u projektantskom uredu. Uz to stigne se baviti desertima, koji se prostim okom teško razlikuju od pravog pravcatog voća.

Komentari 20
Evo kako rade dućani u nedjelju
DETALJAN POPIS

Evo kako rade dućani u nedjelju

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara za blagdane pogledajte u našem detaljnom vodiču. Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti
Veliki tjedni horoskop: Bik ostavlja sjajan dojam na ljude, Rak je tvrdoglav i nepopustljiv
od 16. do 22. veljače

Veliki tjedni horoskop: Bik ostavlja sjajan dojam na ljude, Rak je tvrdoglav i nepopustljiv

Vage će se olako upuštati u nove veze ili davati obećanja čije je ispunjenje neizvjesno. Slobodni bi posredstvom prijatelja mogli upoznati zanimljivu, ali nedostupnu osobu